A u mnie wiadomo dla kogo.W tesli wiadomo od jakiej ceny wyjsciowej ta obnizka 😀
Dokładnie tak.Tylko dla zainteresowanychJeśli chcesz tylko sprawdzić to nie pisz priva bo to oznacza że kłamiesz.
Promocja zakończona, jako że Tesle w obniżonych cenach też już wyszły.Wraz z obniżka cen Tesli, również cena na moje auto idzie w dół - o 10 tys.
Wróciłem - cena ponownie obniżona.Są znowu obniżki w Tesli więc możesz wrócić do tematu.
Masz prawo.Z tą ceną wyceny AC to się nie zgodzę.
Twoja wola.Wczoraj sprzedałem swój samochód za około 18% mniej niż jego wycena według polisy AC i uważam, że za dobrą cenę zarówno dla mnie
Od wyceny z AC z zeszłego roku jest taniej o jakieś 20%.....Jak oglądam ogłoszenia i od pół roku widzę ten sam samochód z "wycenową " ceną to życzę powodzenia.
Jeżeli sprzedawałeś "Ioniq 28 kWh" to jest to idealny przykład gdzie auta wiszą z cenami rzyczeniowymi miesiącami, nie jest to trudno śledzić bo ich niema dużo, ale gdy czasami patrzę to widzę ciągle te same oferty.Są znowu obniżki w Tesli więc możesz wrócić do tematu. Z tą ceną wyceny AC to się nie zgodzę. Wczoraj sprzedałem swój samochód za około 18% mniej niż jego wycena według polisy AC i uważam, że za dobrą cenę zarówno dla mnie jak i dla kupującego (zresztą znajomy i dalej będę widywał "swój" samochód). Jak oglądam ogłoszenia i od pół roku widzę ten sam samochód z "wycenową " ceną to życzę powodzenia. Drugi przykład. Szukam Tesli zbieram też informację o modelu oraz kosztach i otomoto twierdzi, że widełki 210 _254 tyś za Teslę 3 LR z 2021 r. to przedział dobrej ceny. Kogoś pogięło przy tworzeniu skoro 241 kosztuje nowa przed odjęciem dofinansowania.
Bo to było baaaaardzo drogie auto.Jeżeli sprzedawałeś "Ioniq 28 kWh" to jest to idealny przykład gdzie auta wiszą z cenami rzyczeniowymi miesiącami, nie jest to trudno śledzić bo ich niema dużo, ale gdy czasami patrzę to widzę ciągle te same oferty.
Jest dokładnie tak jak napisałeś. Ciągle wiszące "nierealne" wyceny bo kiedyś był drogi. Do mnie kupiec przyszedł sam przez przypadek bez wystawiania ogłoszenia, podpytać jak użytkuje się takie auto. Przyjemnie się gadało, dla niego najważniejsze były niskie koszty dojazdów do pracy 55 km w jedną stronę a jak sam stwierdził ma przewymiarowaną instalację na dachu wiec aż się prosił elektryk. Posłuchał za dwa dni spytał czy nie chce sprzedać swojego. I od słowa do słowa dogadaliśmy się. Jak pisałem wcześniej sporo poniżej wartości z polisy, która moim zdaniem była "wydumana" przez agenta. Samochód jest tyle wart tyle ile zechce za niego zapłacić kupiec, a sprzedający sprzedać.Jeżeli sprzedawałeś "Ioniq 28 kWh" to jest to idealny przykład gdzie auta wiszą z cenami rzyczeniowymi miesiącami, nie jest to trudno śledzić bo ich niema dużo, ale gdy czasami patrzę to widzę ciągle te same oferty.
Konkretnie? Platinum 2019r 111 tyś km =81500BTW: za ile teraz chodzą?