Moje akcesoria do Tesla 😀 - co warto dokupić / Tesla dodatki

danielm

Pionier e-mobilności
cześć, zastanawiam się nad tymi dywanikami, Jak się sprawują z perspektywy roku czasu ? Jak one się układają w tym wgłębieniu pod nogami z przodu ? Dobrze przylegają do podłogi czy się uginają cały czas ? Masz podstopnicę ? Potrzebna w ogóle w Tesli ?
mam od 1,5 miesiąca, na razie jest całkiem spoko, choć znajomym kolor się nie podoba

Attachments

• 20230124_151012.jpg
    20230124_151012.jpg
    2,6 MB · Liczba wyświetleń: 113

danielm

Pionier e-mobilności
Kolor rzecz względna, ja planowałem akurat brąz, bo czarnego już za dużo w tym wnętrzu. Dywaniki są czymś przymocowane, czy po prostu leżą swobodnie ? To zagłębienie "sprężynuje" ?
są rzepy wszyte od tyłu, bardzo ładnie się wgryzają w wykładzinę auta, nic nie sprężynuje. razem z dywanikami dostałem jakiś magiczny kod na 5% zniżki "dla kolegów", tylko nie wiem czy nie wyrzuciłem tego do śmieci, może w garażu leży

danielm

Pionier e-mobilności

Attachments

• 20210330_173159.jpg
    20210330_173159.jpg
    402,4 KB · Liczba wyświetleń: 72

Jaceq

Pionier e-mobilności
są rzepy wszyte od tyłu, bardzo ładnie się wgryzają w wykładzinę auta, nic nie sprężynuje. razem z dywanikami dostałem jakiś magiczny kod na 5% zniżki "dla kolegów", tylko nie wiem czy nie wyrzuciłem tego do śmieci, może w garażu leży
Gdyby się znalazł ten kod to bym poprosił bo właśnie mocno rozważam zamówienie :)

Gregory

Zadomawiam się
Hej!
Czy ktoś korzystał z strony shop.tesla-warszawa.com/
Jest legitna jeśli chodzi o akcesoria? Info w googlu są zróżnicowane 🤔