ypl

Pionier e-mobilności
p. Glapa mi też nie odpisała, chyba ma dużo maili na skrzynce :D

ypl

Pionier e-mobilności
To gdzie jest mój VIN Panowie... halo TESLA!? halo POLICJA przyjedźcie na forum!
W sumie z tego całego zamieszania nie napisałem, ale powiedzieli mi, że te VINy dziś/jutro dostaniemy, pytałem nie tylko o swój ale ogólnie, że sporo osób dostało takiego smsa, i VINy mają dostać wszyscy ;)

Edit: Plac wyczyszczony mocno, widać, że bardzo dużo aut wydali od piątku.

PawelGDZ

Posiadacz elektryka
Ja się miesiąc temu umówiłem na dwie jazdy testowe na najbliższy piątek, żeby ocenić czy biorę 3 czy Y, czuję że nie byli świadomi, że chodzi o ostatni dzień kwartału i mnie wydymają 🤣

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ja się miesiąc temu umówiłem na dwie jazdy testowe na najbliższy piątek, żeby ocenić czy biorę 3 czy Y, czuję że nie byli świadomi, że chodzi o ostatni dzień kwartału i mnie wydymają 🤣
Jazdy testowe są tam bezobsługowe, idziesz do kogoś z obsługi, prawo jazdy pokazujesz, podpisujesz papierek, dostajesz kartę do samochodu i ewentualne 5 min szkolenie - jeżeli potrzebujesz, później już wpadasz w Teslę i nie myślisz o innym :p

W sumie z tego całego zamieszania nie napisałem, ale powiedzieli mi, że te VINy dziś/jutro dostaniemy, pytałem nie tylko o swój ale ogólnie, że sporo osób dostało takiego smsa, i VINy mają dostać wszyscy ;)

Edit: Plac wyczyszczony mocno, widać, że bardzo dużo aut wydali od piątku.
No tak drobny szczegół przeoczony.

ypl

Pionier e-mobilności
Dzisiaj też byli ludzie umówieni na jazdy próbne i bez problemu byli obsługiwani.

ypl

Pionier e-mobilności
Wejdźcie na stronę, tam może być akceptacja braku USS
Ja dostałem akceptację dopiero po przydzieleniu VINu, wcześniej wchodziłem na stronę na konto i nic takiego nie było.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ja dostałem akceptację dopiero po przydzieleniu VINu, wcześniej wchodziłem na stronę na konto i nic takiego nie było.
Ja dostałem dzień po zamówieniu, właściwie pierwszego dnia kiedy weszły te notyfikacje.

ypl

Pionier e-mobilności
Ja dostałem dzień po zamówieniu, właściwie pierwszego dnia kiedy weszły te notyfikacje.
Nieźle, czyli tutaj wszystko żyje i jest ciągle poprawiane/zmieniane.

Rambo

Zadomawiam się
Auto odebrane. Tak jak kolega wcześniej napisał tylko myjnia powoduję przestój. Kolejka do odbioru 10 min. U mnie zaliczka 6.03 i 3 tygodnie później odbiór. Santander szybko załatwił. Check lista? Można na miejscu sobie darować bo najpierw podpis i karty a później oględziny. Jak coś nie tak to na miejscu się nie zgłasza. Wszystko przez aplikację zgłaszać. Mega pozytyw. Pracownicy się starają. Samochód naładowany na 30 procent, ale jak chcecie to podładują. Ja mam blisko więc 30 procent to spoko. 5000 km już odebrałem w aplikacji. Ważne do 27.09 akurat na lato i wakacje.

Najnowsze dyskusje