JuicePass - wątek

Arrczi

Fachowiec
W ogóle to jestem zachwycony infrastrukturą ładowarek w DE. Pierwsze ładowanie w drodze tam, wjeżdżamy w środku nocy na tył jakiejś stacji paliw, a tam 8x Ionity + 10x SuC :love:. Oby u nas jak najprędzej tak też było, bo pojedyncze słupki z dzieleniem mocy to powoli porażka przy wzroście elektryków na drogach ;)
Niestety ja już stałem i ładowałem 30 minut na AC bo 50 kW GW było zajęte :(
Obecnie dopłaty do infrastruktury to powinno być minimum 2x 100 kW bez dzielenia lub 2x 150 kW.

krzyss

Pionier e-mobilności
Karty z Juice pass chyba zaczely dochodzic. Ja dostalem kurier GLS.
Teraz mam dwie :) za pierwsza zaplacilem a ta nie wiem po co mi wyslali…

viallos

Pionier e-mobilności
Karty z Juice pass chyba zaczely dochodzic. Ja dostalem kurier GLS.
Teraz mam dwie :) za pierwsza zaplacilem a ta nie wiem po co mi wyslali…
Mam dokladnie tą samą sytuację. Druga karta przyszła dokładnie w momencie odnowienia pakietu 320kwh czyli po miesiącu.

Jusand

Posiadacz elektryka
A ja właśnie próbuję się załadować na GW i nie ruszyło, przy 3 próbie zawiesiła mi się sesja i trwa pomimo tego że nie ładuje. Tam na serwis to trzeba dzwonić czy wystarczy wysłać zlecenie poprzez formularz? Czy oni gadają w jakimś normalnym języku czy tylko po włosku?

viallos

Pionier e-mobilności
Prośba o przetestowanie z kartą stacji eon-drive Czechy oraz has.to.be Austria
Dziękuję.
Ale że co... mam sobie pojechać na wycieczkę na te stacje żeby Ci powiedzieć czy działa?

Ionity jest nie wystarczająco dobre?

STMS

Pionier e-mobilności
A ja właśnie próbuję się załadować na GW i nie ruszyło, przy 3 próbie zawiesiła mi się sesja i trwa pomimo tego że nie ładuje. Tam na serwis to trzeba dzwonić czy wystarczy wysłać zlecenie poprzez formularz? Czy oni gadają w jakimś normalnym języku czy tylko po włosku?
napisz przez zgłoszenie po angielsku - rozumieją i odpowiadają :)

Jusand

Posiadacz elektryka
napisz przez zgłoszenie po angielsku - rozumieją i odpowiadają :)
Napisałem, czekam na odpowiedź. Na razie super wrażenia, dobrze że aż tak mi się nie spieszy.
Tylko co zrobiłem źle?
Wybrałem nr ładowarki bardzo dokładnie, podłączyłem kabel i start. Dwa pierwsze razy nie poszło, niby Styczniki wystartowały ale jakiś tam błąd.
To przestawiłem się na drugą i chyba nie wytrzymałem ciśnienia i za wcześnie label wsadziłem. I teraz trwa sesja, której nie mogę zakończyć.
MOP malankowo kierunk Łódź