JuicePass - wątek

Jusand

Posiadacz elektryka
Podjechałem jeszcze na greenwaya do Ciechocinka i zrobiłem tak jak mówiliście wybrałem ładowarkę wcisnąłem start ładowania, po czym pojawił się komunikat na ładowarce że mam 60 sekund na włożenie kabla, a w aplikacji że mam 90 sekund na wsadzenie kabla. Ładowanie ruszyło i się ładuje dziękuję bardzo za pomoc.

vwir

Pionier e-mobilności
Jak Ci się chce to bardzo proszę :)

Tak na poważnie vwir pisał:
"Wszystkie ładowania bezproblemowe. Oczywiście tam, gdzie apka jest wspierana (na przykład odpadają stacje MOL i ZSE)."
Przy okazji jak ktoś będzie w tych rejonach lub już korzystał to by dla mnie była cenna informacja.
Ale to od razu widzisz w apce. Jeśli widzisz tą stację i możesz wybrać żeby się na niej ładować to znaczy, że jest wspierana. Jeśli stacji nie ma w apce to nie jest. Prosta sprawa.

Jusand

Posiadacz elektryka
nie pamiętam ale też nie bardzo chcę się doktoryzować z metod używania tej aplikacji dla niecałych 200 zł oszczędności

mój czas i wygodna jest cenniejsza niż walczenie z kiepską usługą

wrócę do niej jak dojdzie karta i jeszcze potestuje ... usługa kupiona 17 kwietnia, karty nadal brak
Na pewno ładowanie na superchargerach jest najlepszą opcją wkładasz i zapominasz 😉.

Arrczi

Fachowiec
Ale to od razu widzisz w apce. Jeśli widzisz tą stację i możesz wybrać żeby się na niej ładować to znaczy, że jest wspierana. Jeśli stacji nie ma w apce to nie jest. Prosta sprawa.
ok, dzięki.
Myślałem, że jak jest karta to ruszy na każdej stacji z autoryzacją RFiD nawet jak nie ma w apce.
Pozdrawiam.

Jusand

Posiadacz elektryka
Gdyby EnelX wspierał plug&charge albo chociaż autocharge to nie miałbym absolutnie nic przeciwko ;) Ale na razie jest jak jest.
A jak już dojdzie karta, to jaka procedura startu jest?
Najpierw kabel potem karta, czy odwrotnie? Chcę się przygotować jak karta dojdzie.

STMS

Pionier e-mobilności
ok, dzięki.
Myślałem, że jak jest karta to ruszy na każdej stacji z autoryzacją RFiD nawet jak nie ma w apce.
Pozdrawiam.
jak nie ma w aplikacji stacji znaczy, że ENEL X jej nie obsługuje

Na pewno ładowanie na superchargerach jest najlepszą opcją wkładasz i zapominasz 😉.
dlatego narazie wybrałem GW na PL bo są wszędzie ... prawie ;)

a zagranicą zobaczę przy następnym wyjeździe czy GW, SuC czy ENEL X - niestety przed wyjazdem trzeba będzie poświęcić czas na analizę gdzie jakie ładowarki są i po ile ... :D

viallos

Pionier e-mobilności
mój czas i wygodna jest cenniejsza niż walczenie z kiepską usługą

wrócę do niej jak dojdzie karta i jeszcze potestuje ... usługa kupiona 17 kwietnia, karty nadal brak
Dokładnie tak samo podszwdłem do tego swego czasu, dałem im dodatkową szanse w postaci karty fizycznej i już nie ma żadnych problemów. Korzystanie to czysta przyjemność... I oszczędności.

STMS

Pionier e-mobilności
Dokładnie tak samo podszwdłem do tego swego czasu, dałem im dodatkową szanse w postaci karty fizycznej i już nie ma żadnych problemów. Korzystanie to czysta przyjemność... I oszczędności.
ile czekałeś na kartę od momentu zakupu pakietu ?

czy wysyłka była do PL ?

viallos

Pionier e-mobilności
Przeczytaj ten wątek i moje odpowiedzi to znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Przesyłka do PL jak nie było to wprost napisane.