JuicePass - wątek

dogtran

Zadomawiam się
Mam od trzech zasileń konta travel plus.12 sierpnia nastepnę.Co miesiac wykorzystuje.Głownie zagranica.Wlochy Au.De.Cz.Konto na firme dane PL

Piotr

Zadomawiam się
Mam od trzech zasileń konta travel plus.12 sierpnia nastepnę.Co miesiac wykorzystuje.Głownie zagranica.Wlochy Au.De.Cz.Konto na firme dane PL
Tylko że Twoje ostatnie ladowanie to wykorzystanie wcześniej zakupionego pakietu. Może to że po 24 nie będzie działać dotyczy nowych pakietów kupionych właśnie po tej dacie

dogtran

Zadomawiam się
Być może
Tylko że Twoje ostatnie ladowanie to wykorzystanie wcześniej zakupionego pakietu. Może to że po 24 nie będzie działać dotyczy nowych pakietów kupionych właśnie po tej dacie
Być może ,ja nie otrzymałem na maila żadnej wiadomości o braku możliwości kontynuacji. EnelX wykorzystuje głównie już w miejscu docelowym.Po drodze korzystam z SUC

adianqo

Nowy na Forum
Czy ktoś kupił po tej dacie i sprawdził? Po 30tym będą droższe pakiety

Last edited:

KKL

Posiadacz elektryka
Co prawda maila nie dostałem, ale aplikacja wymusiła na mnie dzisiaj akceptację nowych warunków, w których jest zapis, że pakiet działa w kraju, w którym został zakupiony. Chyba to koniec Enel X, przynajmniej dla mnie bo stawki pay per use mają absurdalne.

Piotr

Zadomawiam się
Co prawda maila nie dostałem, ale aplikacja wymusiła na mnie dzisiaj akceptację nowych warunków, w których jest zapis, że pakiet działa w kraju, w którym został zakupiony. Chyba to koniec Enel X, przynajmniej dla mnie bo stawki pay per use mają absurdalne.
Dokładnie, to chyba ich koniec. Trzeba szukać alternatywy

adianqo

Nowy na Forum
Czyli co , w Polsce nawet jak masz pakiet aplikacja wymusza PayPerUse? Czyli Włosi nie mają roamingu ?

adianqo

Nowy na Forum
Na włoskim forum odpowiedziano mi.
Fuori dall'Italia paghi sempre pay per use (pure se hai una flat attiva), le flat non sono utilizzabili fuori dall'Italia.
Czyli poza Włochami nie ma taryfy flat…

KKL

Posiadacz elektryka
Na włoskim forum odpowiedziano mi.
Fuori dall'Italia paghi sempre pay per use (pure se hai una flat attiva), le flat non sono utilizzabili fuori dall'Italia.
Czyli poza Włochami nie ma taryfy flat…
A to akurat nieprawda, bo zawsze uruchamiałem pakiety wybierając lokalizacje Włochy, i zawsze mi działały w Polsce.