Piotr
Zadomawiam się
Masz pakiet zakupiony jakiś czas temu czy nowy?Tak ładowałem próbnie wczoraj na Greenway.
Masz pakiet zakupiony jakiś czas temu czy nowy?Tak ładowałem próbnie wczoraj na Greenway.
Ladowales z kupionegokiedy pakietu i czy ladowales na GreenWay ?Tak ładowałem próbnie wczoraj na Greenway.
Tylko że Twoje ostatnie ladowanie to wykorzystanie wcześniej zakupionego pakietu. Może to że po 24 nie będzie działać dotyczy nowych pakietów kupionych właśnie po tej dacieMam od trzech zasileń konta travel plus.12 sierpnia nastepnę.Co miesiac wykorzystuje.Głownie zagranica.Wlochy Au.De.Cz.Konto na firme dane PL
Być może ,ja nie otrzymałem na maila żadnej wiadomości o braku możliwości kontynuacji. EnelX wykorzystuje głównie już w miejscu docelowym.Po drodze korzystam z SUCTylko że Twoje ostatnie ladowanie to wykorzystanie wcześniej zakupionego pakietu. Może to że po 24 nie będzie działać dotyczy nowych pakietów kupionych właśnie po tej dacie
Czy ktoś kupił po tej dacie i sprawdził? Po 30tym będą droższe pakietyTylko że Twoje ostatnie ladowanie to wykorzystanie wcześniej zakupionego pakietu. Może to że po 24 nie będzie działać dotyczy nowych pakietów kupionych właśnie po tej dacie
Super by było gdyby komuś się udało,Czy ktoś kupił po tej dacie i sprawdził? Po 30tym będą droższe pakiety
Dokładnie, to chyba ich koniec. Trzeba szukać alternatywyCo prawda maila nie dostałem, ale aplikacja wymusiła na mnie dzisiaj akceptację nowych warunków, w których jest zapis, że pakiet działa w kraju, w którym został zakupiony. Chyba to koniec Enel X, przynajmniej dla mnie bo stawki pay per use mają absurdalne.
😭Czyli eldorado się skończyło.
A to akurat nieprawda, bo zawsze uruchamiałem pakiety wybierając lokalizacje Włochy, i zawsze mi działały w Polsce.Na włoskim forum odpowiedziano mi.
Fuori dall'Italia paghi sempre pay per use (pure se hai una flat attiva), le flat non sono utilizzabili fuori dall'Italia.
Czyli poza Włochami nie ma taryfy flat…
Czy po zmianie regulaminie również?A to akurat nieprawda, bo zawsze uruchamiałem pakiety wybierając lokalizacje Włochy, i zawsze mi działały w Polsce.
Czy pakiety zakupione po 24 lipca też działały w Polsce?A to akurat nieprawda, bo zawsze uruchamiałem pakiety wybierając lokalizacje Włochy, i zawsze mi działały w Polsce.
Tak rozesłali to do wszystkichEnelX przysłał maila, że po14.11.2023r przestają działać poza Włochami.