abes99
Posiadacz elektryka
Jest też dostępny, pakiet TravelNa pewno widziałem jeszcze 160kWh za 69EUR.
Last edited:
Jest też dostępny, pakiet TravelNa pewno widziałem jeszcze 160kWh za 69EUR.
A to nie bylo tak ze promka obejmowala karte za free ?Zastanawiam się co będzie po 1 sierpnia, czy cena wzrośnie do 129€ czy w ogólę z rezygnują z pakietów Flat.
Ja mam nadzieję, że pakiet będzie działał tym bardziej, że energia cały czas tanieje.IMHO, karta za Free jest chyba zawsze do tego pakietu. Bardziej się zastanawiam, czy dla tych którzy zamówią pakiet za 99 euro przed 1 sierpnia ta cena zostanie utrzymana w kolejnych miesiącach![]()
Ale w produkcji, a nie w sprzedaży.Ja mam nadzieję, że pakiet będzie działał tym bardziej, że energia cały czas tanieje.
Tylko do tego pakietu?IMHO, karta za Free jest chyba zawsze do tego pakietu.
Tak do produkcji zlecą przed 1 sierpnia, tak koło 26 maja.Ale w produkcji, a nie w sprzedaży.
Karta za darmo tylko do pakietu 320kWh (normalnie kosztuje 16 euro). W załączniku jakie mam dostępne pakiety dla kraju Włochy. Na stronie nic nie znalazłem jak szukałem miesiąc temu, dopiero w apce wszystko jest.Tylko do tego pakietu?
Czy poza aplikacją (brzydzę się czytaniem czegoś na komórce) można gdzieś przejrzeć (gdzieś to jest na stronie) te ich warunki i ceny?
Dlatego w takich okolicznościach warto używać karty wirtualnej przedpłaconej podpiętej do Enel X, np. RevolutaCzyli straty i nieprzewidziane koszty mogą całkowicie pochłonąć ew. zyski z używania tej karty....
Chodzi mi o to, że ZE sprzedają energię odbiorcom końcowym w tej samej cenie co rok temu, albo i wyższej.Tak do produkcji zlecą przed 1 sierpnia, tak koło 26 maja.