W każdym przypadku przed wyceny usługi pytali mnie nie o przebieg ale o VIN i obydwa ASO .....płyn do wymiany. Wiec pozostaje tylko teoria o roku modelowym i że według nich ma 3 lata.A pytałeś dlaczego chcą wymieniać ten płyn?
W każdym przypadku przed wyceny usługi pytali mnie nie o przebieg ale o VIN i obydwa ASO .....płyn do wymiany. Wiec pozostaje tylko teoria o roku modelowym i że według nich ma 3 lata.A pytałeś dlaczego chcą wymieniać ten płyn?
Albo że ten opóźniony przegląd zakwalifikowali jako 3 przegląd już wtedy.W każdym przypadku przed wyceny usługi pytali mnie nie o przebieg ale o VIN i obydwa ASO .....płyn do wymiany. Wiec pozostaje tylko teoria o roku modelowym i że według nich ma 3 lata.
Dobrze że to przeczytałem wcześniej, bo u mnie było to samo.Przy okazji przeglądu okazało się, że w książce gwarancyjnej miałem wpisane przeglądy nadwozia co 15kkm/12mcy. Pani sprawdziła i poprawiła na 30kkm/24mce. Przegląd nadwozia coś ok. +100zł.
I co ? A nie mówiłem ? I kto miał racje ?Dobrze że to przeczytałem wcześniej, bo u mnie było to samo.
Trzeba było się dopytywać dlaczego tak i dlaczego Tobie nie musieli go robić?
Dzięki temu zaoszczędziłem tą stówkę z hakiem.
Też zapłaciłem 234 zł (za 3 przegląd).
I też wyszło, że moje auto powinno być objęte kampanią z wymianą płynu chłodzącego, już umówiłem się do ASO w Poznaniu.
Ja.I kto miał racje ?))
A skąd wiadomo kiedy samochód został wyprodukowany? Mój jest modelowo 2020 ale zarejestrowany w lutym 21Ja.
Tyle że ja też się załapałem na ten "starszy rocznik".
Okazało się bowiem, że datą graniczną jest październik 2021.
W sumie dobrze, bo wymiana nie pójdzie na mój koszt, a na jesieni musiałbym jej dokonać.
Na świadectwie zgodności (które dostałeś razem z samochodem) masz wpisaną datę produkcji auta.A skąd wiadomo kiedy samochód został wyprodukowany? Mój jest modelowo 2020 ale zarejestrowany w lutym 21
Pamiętaj tylko że ja pisałem o Kia.A skąd wiadomo kiedy samochód został wyprodukowany? Mój jest modelowo 2020 ale zarejestrowany w lutym 21