HW 4.0 i nowe kamery już w TMY

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Tylko moje pytanie - czy warto czekać? czy skorzystac z dobrej oferty (250k z hakiem) i kupować? Widać, że jakośc obrazu z kamer jest znacznie lepsza. W kontekście późniejszej sprzedaży również zyskamy.

elektryk

Pionier e-mobilności
Tylko moje pytanie - czy warto czekać? czy skorzystac z dobrej oferty (250k z hakiem) i kupować? Widać, że jakośc obrazu z kamer jest znacznie lepsza. W kontekście późniejszej sprzedaży również zyskamy.
Ciężko powiedzieć, ceny litu odbiły się od dna i idą w górę. Na giełdach euforia, a to może być sygnał że sentyment polepszy się także wśród konsumentów i zaczną znów kupować. Q1 zazwyczaj jest najsłabszym kwartałem dla producentów samochodów.

Więc jeśli masz dobrą cenę na obecny model to może być tak że już lepszej nie dostaniesz na nowy, zwłaszcza że inni też mogą zwlekać i będzie tzw. "pent-up demand".

Attachments

• lc_com.png
    lc_com.png
    27,8 KB · Liczba wyświetleń: 12

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Dzięki za opinię !

pawcjo

Posiadacz elektryka
Lepiej zaczekać, niż się potem wkurzać, że chciało się zaoszczędzić. Jeżeli nie jest to zakup na dwa lata, to w przyszłości HW4 może robić różnicę.

Arquiteto

Zadomawiam się
Na Reddit zaoferował się jakiś gość, który ma zakład naprawczy Tesli i ma dostęp do kodów opcji po VIN. Napisało na wątku parę osób z VINem z Berlina i jak na razie wszystkie są z HW3. Najwyższy podany VIN to XP7YGCEK7PB142804. OP odpowiedział że ma HW3 i że został wyprodukowany 22 maja. Data produkcji raczej się zgadza, bo ja mam VIN o ~150 niższy i 22 maja wskoczył mi VIN w systemie.

ducarider

Posiadacz elektryka
Na Reddit zaoferował się jakiś gość, który ma zakład naprawczy Tesli i ma dostęp do kodów opcji po VIN. Napisało na wątku parę osób z VINem z Berlina i jak na razie wszystkie są z HW3. Najwyższy podany VIN to XP7YGCEK7PB142804. OP odpowiedział że ma HW3 i że został wyprodukowany 22 maja. Data produkcji raczej się zgadza, bo ja mam VIN o ~150 niższy i 22 maja wskoczył mi VIN w systemie.
Jaki masz silnik z tylu ?