No DirtyTesla w pierwszym wideo się pomylił i złe wideo porównywał - w korekcie pokazuje że kąt jest praktycznie ten sam.Boczne kamery w repeterach mają minimalnie większy kąt widzenia - w szczególności kąt prosty względem auta.
No DirtyTesla w pierwszym wideo się pomylił i złe wideo porównywał - w korekcie pokazuje że kąt jest praktycznie ten sam.Boczne kamery w repeterach mają minimalnie większy kąt widzenia - w szczególności kąt prosty względem auta.
Ciężko powiedzieć, ceny litu odbiły się od dna i idą w górę. Na giełdach euforia, a to może być sygnał że sentyment polepszy się także wśród konsumentów i zaczną znów kupować. Q1 zazwyczaj jest najsłabszym kwartałem dla producentów samochodów.Tylko moje pytanie - czy warto czekać? czy skorzystac z dobrej oferty (250k z hakiem) i kupować? Widać, że jakośc obrazu z kamer jest znacznie lepsza. W kontekście późniejszej sprzedaży również zyskamy.
Lepiej zaczekać, niż się potem wkurzać, że chciało się zaoszczędzić. Jeżeli nie jest to zakup na dwa lata, to w przyszłości HW4 może robić różnicę.Tylko moje pytanie - czy warto czekać? czy skorzystac z dobrej oferty (250k z hakiem) i kupować? Widać, że jakośc obrazu z kamer jest znacznie lepsza. W kontekście późniejszej sprzedaży również zyskamy.
Model Y 2024 będzie miał lifting tzw. Project Juniper. Zawsze można czekać 😅Lepiej zaczekać, niż się potem wkurzać, że chciało się zaoszczędzić. Jeżeli nie jest to zakup na dwa lata, to w przyszłości HW4 może robić różnicę.
HW4 wydaje się jednak z tego najważniejszych, ale może się mylę.Model Y 2024 będzie miał lifting tzw. Project Juniper. Zawsze można czekać 😅
Jaki masz silnik z tylu ?Na Reddit zaoferował się jakiś gość, który ma zakład naprawczy Tesli i ma dostęp do kodów opcji po VIN. Napisało na wątku parę osób z VINem z Berlina i jak na razie wszystkie są z HW3. Najwyższy podany VIN to XP7YGCEK7PB142804. OP odpowiedział że ma HW3 i że został wyprodukowany 22 maja. Data produkcji raczej się zgadza, bo ja mam VIN o ~150 niższy i 22 maja wskoczył mi VIN w systemie.
Nie mam pojęcia, jeszcze nie odebrałem. Według VIN decoder wiem tyle, że "Dual Motor, hairpin winding"Jaki masz silnik z tylu ?