JuicePass - wątek

Arrczi

Fachowiec
No cena 1 kWh w tym pakiecie?
99Euro x kurs pomnożyć 1/320kWh
Przecież czekam na wyjazd to wtedy zakupię. Rozmawiamy o awaryjnej alternatywie krajowej, KIA, GW itp. na dłuższy wyjazd po Europie.
Edit:
pisałem, że w PL nie ładuję na stacjach bo garaż tańszy plus zakupy w Lidl.

Arrczi

Fachowiec
No tak, myślałem że piszesz o innym pakiecie.

Ale wiesz, że te pakiety są do 16.06?
pamiętam, że są do końca lipca. przynajmniej tak się chwalili na początku.
Jak do 16.06 to nie ma tematu bo ja w sierpniu wyjazd.
edit:
18 maja abes99 o tym pisał i zrobił zrzut, że od 1 sierpnia pakiet 129 Euro

abes99

Posiadacz elektryka
Mi się wyświetla, że ta oferta ważna jest do końca lipca, a potem drożeje (pytanie, czy dla tych co mają już odpalone po starej cenie też?). Korzystam drugi raz z pakietu i na razie nie dostałem żadnego maila o skróceniu okresu promocyjnego do połowy czerwca. Może dostali Ci, którzy kombinowali z Rumunią (ja wybierałem PL w drugim kroku przy swoich danych)?

Na razie działa i tego się trzymam, jak zabiorą to będę się martwił. Wczoraj pakiet wyszedł 444zł (Revolut) co daje ok. 1,39zł/kWh w pakiecie.

abes99

Posiadacz elektryka
Trzeba kartę aktywować jakoś inaczej niż przez wpisanie jej numeru w apce? W apce widzę jej numer i niby jest gotowa do użycia...
Na pierwszym GW karta nie zadziałała, poszło z apki. Potem GW Port Radomsko - oba złącza wolne, karta nie zadziałała, a apka twierdziła że oba złącza zajęte i nie da rady odpalić. Teraz GW Piotrków Trybunalski - karta nie zadziała, ruszyło bez problemu z apki :unsure:.

Last edited:

marco_25

Pionier e-mobilności
Trzeba kartę aktywować jakoś inaczej niż przez wpisanie jej numeru w apce?
Na pierwszym GW karta nie zadziałała, poszło z apki. Potem GW Port Radomsko - oba złącza wolne, karta nie zadziałała, a apka twierdziła że oba złącza zajęte i nie da rady odpalić. Teraz GW Piotrków Trybunalski - karta nie zadziała, ruszyło bez problemu z apki :unsure:.
Po restarcie aplikacji karta mi zadziałała, ok 1 sekundy przyłożenia i poszło po kablu do baterii. Karta przykładana do czytnika gdy samochód zaczyna się komunikować z ładowarką, czyli jak T zmieni kolor. Teraz już tylko karta. Mam nadzieję, że u Ciebie też zadziała.