I ile wychodzi?Enel mam założony i pakiety wyświetla. Pakiet 99€ mogę odpalić w każdej chwili![]()
I ile wychodzi?Enel mam założony i pakiety wyświetla. Pakiet 99€ mogę odpalić w każdej chwili![]()
co wychodzi?.I ile wychodzi?
No cena 1 kWh w tym pakiecie?co wychodzi?.
99Euro x kurs pomnożyć 1/320kWhNo cena 1 kWh w tym pakiecie?
No tak, myślałem że piszesz o innym pakiecie.99Euro x kurs pomnożyć 1/320kWh
pamiętam, że są do końca lipca. przynajmniej tak się chwalili na początku.No tak, myślałem że piszesz o innym pakiecie.
Ale wiesz, że te pakiety są do 16.06?
A kilka dni temu (31 maja) była aktualizacja, że w ogóle nie będzie tych pakietów.18 maja abes99 o tym pisał i zrobił zrzut, że od 1 sierpnia pakiet 129 Euro
Po restarcie aplikacji karta mi zadziałała, ok 1 sekundy przyłożenia i poszło po kablu do baterii. Karta przykładana do czytnika gdy samochód zaczyna się komunikować z ładowarką, czyli jak T zmieni kolor. Teraz już tylko karta. Mam nadzieję, że u Ciebie też zadziała.Trzeba kartę aktywować jakoś inaczej niż przez wpisanie jej numeru w apce?
Na pierwszym GW karta nie zadziałała, poszło z apki. Potem GW Port Radomsko - oba złącza wolne, karta nie zadziałała, a apka twierdziła że oba złącza zajęte i nie da rady odpalić. Teraz GW Piotrków Trybunalski - karta nie zadziała, ruszyło bez problemu z apki.