10 powodów, aby nie kupić nowej Tesli

p0li

Pionier e-mobilności
A widzisz różnicę dla Polaka między masakrującymi Japończykami, a masakrującymi Niemcami?
Jak sens wypisywania takich kocopołów?
zapytaj kolegow z co twierdza ze vw be, mercedes be, opel be itd ...

p0li

Pionier e-mobilności
Nie ma różnicy, jedno i drugie jest złe i nie powinno mieć miejsca, więc kierując się tą logiką nie powinno się kupować ani jednego ani drugiego.
wtedy zostanie jazda syrena :)

cooler

Pionier e-mobilności
zapytaj kolegow z co twierdza ze vw be, mercedes be, opel be itd ...
Dla mnie Japońce były po tej samej stronie co my. Poczytajcie dlaczego nie przyjęli naszego wypowiedzenia wojny: jak współpracowaliśmy przeciw wspólnemu wrogowi.
Dlatego dla mnie motoryzacja japońska bliższa sercu niż niemiecka, bo nie budowana na naszej krwi.

OldSeb

Posiadacz elektryka
Każdy Kto nie chce kupić tego auta, znajdzie swoje uzasadnienie… i na odwrót ✌️
Dokładnie, jednemu przeszkadza brak dźwigni kierunkowskazów a innemu postawa CEO Tesli. W żadnym wypadku żaden nie powinien wyśmiewać motywacji drugiego ani odbierać jej jako przytyk pod własnym adresem.

Ev3

Pionier e-mobilności
Nie jestem wielkim fanem Tesli (ani też przeciwnikiem), ale z tych 10 punktów które miały być negatywne, wiele odbieram jako pozytywne
No bo to ściema była, miało wyjść (jak zwykle) chwalenie Tesli.
Realne zarzuty możesz przeczytać w kolejnych wpisach.

ELuk

Pionier e-mobilności
No bo to ściema była, miało wyjść (jak zwykle) chwalenie Tesli.
Realne zarzuty możesz przeczytać w kolejnych wpisach.
O „prokurator” się znalazł 🤣, stawia zarzuty…
Jak zwykle przedstawiciel grupy niezadowolonych z Tesli, nieuzytkownikow tego auta. 🤣🤣🤣
Ciekawe czy w podforum KiA, albo Volvo, albo czegokolwiek innego jest taki temat dyskutowany „10 powodów żeby nie kupić ….. ”, no i ciekawe Kto tam tak zajadle dyskutuje.., 🤣😉