10 powodów, aby nie kupić nowej Tesli

chewbacca

Posiadacz elektryka

Bronek

Pionier e-mobilności

Jaceq

Pionier e-mobilności
no nie, bo jak jeździłem białym suvem 8 lat temu, to mówiły łał i nie raz obce kobity komplementowały mi auto.
Kiedyś czytałem artykuły z USA, że właśnie jak pojedziesz sporotowym samochodem na randkę (Tesla jest autem sportowym) to zmniejszasz swoje szanse drugiej randki, a jak pojedziesz rodzinnym autem to zwiększasz.
Może kluczowe jest tutaj stwierdzenie „8 lat temu”? 🤔🙃

Rafa

Zadomawiam się
1 powód żeby sobie nie kupić Tesli (kolejnej).
Kupić sobie Lexusa 🤣
Właśnie w oczekiwaniu na mojego RX trochę pojeździłem różnymi wersjami od dealera i wniosek mam taki:
Jakby do RX wsadzić napęd z Tesli, ale bateria min. 100kwh - to byłoby dla mnie auto optymalne. ✌️😎
Ja czekając w Katowicach na jazdę próbną RX 500h, która się mocno opóźniała z powodów technicznych… wszedłem obok do Tesli, zrobiłem dwie jazdy próbne i tak zostało;)

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Ja czekając w Katowicach na jazdę próbną RX 500h, która się mocno opóźniała z powodów technicznych… wszedłem obok do Tesli, zrobiłem dwie jazdy próbne i tak zostało;)
dobre, co człowiek to obyczaj a np. @ELuk siedział w Tesli i coś mu strzeliło na Lexusa ;)

ELuk

Pionier e-mobilności
dobre, co człowiek to obyczaj a np. @ELuk siedział w Tesli i coś mu strzeliło na Lexusa ;)
@paradox Twoja wypowiedź jest bardzo nieprecyzyjna.🤨
Ja mam Teslę od prawie 4lat i jeździ nią regularnie moja żona. Jeździmy nią latem na wakacje samochodowe i jesteśmy zadowoleni. ✌️
A konkurencję z Lexusem przegrał jeden z moich mercedesów ICE. 👍

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
@paradox Twoja wypowiedź jest bardzo nieprecyzyjna.🤨
Ja mam Teslę od prawie 4lat i jeździ nią regularnie moja żona. Jeździmy nią latem na wakacje samochodowe i jesteśmy zadowoleni. ✌️
A konkurencję z Lexusem przegrał jeden z moich mercedesów ICE. 👍
dzięki za wyjaśnienie