2021.44.25

Michal

Moderator
To chyba tak było od początku ;)

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Jedna rzecz nie daje mi spokoju. Auto za ćwierć bańki które ma autopilota w podstawie(!) a nie ma samoparkowania😳 trzeba dokupić to w pakiecie. Szkoda. Nie jest to rzecz używana często ale powinna być dostępna wraz z AP chociaż w podstawie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ciesz się że rozbito na dwie transze. Dawniej musiał byś wybulić za całość.

Ps To jest kwestia podejścia przy zakupie (tak miałem z jednym z prezentów pod choinkę) : czy kupić plecaczek ; plecaczek i saszetkę czy plecacek, saszetkę i portfelik?
"Zamówienie" u Mikołaja było tylko na plecaczek. Reszta to dodatki w komplecie i wiadomo ma to wpływ na cenę.
Dlaczego nie dorzucili tych akcesoriów od razu? A plecaczek za kupę kasy bo Firmowy
Widocznie badania mówią iz ułamek ceny decyduje o zakupie głównego produktu. A potem każdy chce mieć komplecik

Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
a nie ma samoparkowania
Mialem zarowno w drogim aucie (a7) jak i w tanim „na chwile” (ec4) - oba tak samo bezuzyteczne, w miescie zaraz ktos nie wytrzyma ze to tyle trwa :)

Zdecydowanie bardziej bylby uzyteczny obraz z kamery przedniej w zderzaku (ale chyba TM3 takiej nie ma?) ktory moglbym wywolac czy przy parkowaniu czy przy tym trybie widoku z kamer

Bronek

Pionier e-mobilności
To jeszcze raz ja. Ma to Leaf i Tm3
Leaf ma fajnie bo widać w 360 st i mozna korygowac pozycje przed
tesla ma piktogramy i g widać gdzie stanie, nie staje gdy jest dużo miejsca. Samemu nie właczysz jak ona nie chce.
I nie parkuje przodem, co robi Nissan.

Ale! Tesla robi to szybciej i równolegle bardzo dobrze. Z prostopadłym czasem przegina i chce np zaparkować miedzy drzewami. Korzystam w m/w 10% i raczej dla???? Zabawy