2022.20.6

tenOr

Posiadacz elektryka
Czy to tylko ja czy pani czyta jakby się obraziła na cały świat? Jakiś straszny foch normalnie.
Ale może podświadomie porównuję z żoną.

Michal

Moderator
IDEALNIE!!!!
ev_charging.jpg

To jest coś na co naprawdę czekałem - nie będzie trzeba już otwierać tego wykresiku co chwilę, żeby się dowiedzieć z jakim % się dojedzie na miejsce :D
Jak % na miejscu spada, to znaczy, że jedziesz za szybko, jak rośnie, to za wolno :p

Last edited:

tenOr

Posiadacz elektryka
nie będzie trzeba już otwierać tego wykresiku co chwilę, żeby się dowiedzieć z jakim % się dojedzie na miejsce :D
To może ktoś wie jaka jest komenda głosowa po polsku, żeby ten wykresie przywołać? Poszedłem na żywioł i wszystko zmieniłem na polski, ale "show energy" za cholerę nie ma polskiego odpowiednika...

Michal

Moderator
Nie mam jeszcze tej aktualizacji ale nie wiedziałem nawet, że jest na to komenda :p Obstawiam "pokaż energię" ale nie mam jak sprawdzić ;)

Zarek1988

Posiadacz elektryka
U mnie o 12 kliknąłem instalacje i miałem problem. Auto nie otworzyło😳 dobrze, że był niedaleko intermarche bo bym 30 min czekał w pełnym słońcu.

Last edited:

ciastek

Pionier e-mobilności
Nie wiem czy ma to związek z 2022.20.6, ale w aplikacji Tesla (v. 4.11.0), w karcie Serwis mam dostęp do historii serwisów i faktur.