Psioczyłeś po aktualizacjach?Coś mi muli z otwieraniem. Np Nie chciała frunka od środka z ekranu otworzyć, dopiero z aplikacji. Podobnie z tyłu na kick sensor nie było reakcji i drzwi pasażera. Ewidentnie po aktualizacji. Mnie to nie dziwi bo bywało różnie, zrobię restart
Musisz wyłączyć odblokowanie drzwi kierowcy bo jak jest włączone to po podejściu do auta można otworzyć tylko drzwi kierowcy. Jak przytrzymasz guzik na drzwiach kierowcy to odblokowuje resztęCoś mi muli z otwieraniem. Np Nie chciała frunka od środka z ekranu otworzyć, dopiero z aplikacji. Podobnie z tyłu na kick sensor nie było reakcji i drzwi pasażera. Ewidentnie po aktualizacji. Mnie to nie dziwi bo bywało różnie, zrobię restart
Mam takie same obserwacje. Dwa dni pojeździłem po zmroku i jest o wiele lepiej. Bardzo szybko zmienia teraz światła jak pojawia się ktoś z naprzeciwka. Niestety w oświetlonym obszarze zabudowanym nadal włącza długie.Pierwsza jazda po zmroku i jest o niebo lepiej ze światłami. Poza zabudowanym może jeden raz bym inaczej się zachował ... jest nieźle. Niestety w mieście przy lampach wciąż potrafi mignąć ale też mniej niż dotychczas. Generalnie poprawny kierunek zmian.
Ograniczona rekuperacja jest gdy masz auto naładowane pod korek. Wtedy przy hamowaniu nie ma gdzie energii oddać i słabo to działa, należy się wspomóc hamulcem.Pojawiła się nowa ikonka pod ikonkami świateł "ograniczone hamowanie regeneracyjne"
Gdy jest zimna bateria również rekuperacja jest ograniczonaOgraniczona rekuperacja jest gdy masz auto naładowane pod korek. Wtedy przy hamowaniu nie ma gdzie energii oddać i słabo to działa, należy się wspomóc hamulcem.
Potwierdzam. Ładuję mniej więcej 2x w tygodniu, a ograniczona rekuperacja ostatnio jest codziennie. Czasami nawet przez całą drogę do pracy (20km). Nawet jak wieczorem wyjeżdżałem, to miałem jakieś 360km zasięgu, a i tak była ograniczona rekuperacja.Gdy jest zimna bateria również rekuperacja jest ograniczona