2022.8.2 w końcu naprawiona kamera i ciekawszy update

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja pami
Kilka razy już na forum był taki temat - ktoś nie zrobił z jakiegoś powodu aktualizacji, zniknęła i już się nie pojawiła. Z tego co pamiętam można prosić serwis o ponowne wysłanie, ale można też poczekać do następnego updatu i wtedy załadują się od razu dwie nowe, a że mi się nie śpieszy, to poczekam i tak sobie tylko narzekam - chociaż raz mam na co, choć w sumie, to nie mam ;)
Ja pamiętam jak plułem sobie w nos gdy zaaktualizowalem auto i straciłem samodzielna jazdę. Mialem taki okres w 2020? roku. Sama decydowała o wyprzedzaniu itp... No ale co zrobić? Potem musisz to zrobić , bo zmiany są kolosalne i niektóre nieuniknione... To już setki zmian oprogramowania, aż dziw bierze że byłem zafascynowany w 2019r

tenOr

Posiadacz elektryka
Mi właśnie zniknęła 😅
Strzelili focha jednym słowem. U mnie czekało od wczoraj i właśnie idzie.
Może jakąś pulę połączeń / instalacji mają i jak nie to spadasz na koniec. W sumie... brejkfru nie ma w tej wersji, a podobno i bagażnik co poniektórym przestaje się otwierać, także nie wiem czy warto :D
Czekam na wielki powrót przycisku wycieraczek.

Gandalf

Pionier e-mobilności
No to wczoraj będąc w trasie (gdy podjechałem na któryś z superchargerów), zauważyłem, że aktualizacja czeka.
No i jest, wreszcie...
2022.4.5.18
:rolleyes: :unsure:

kaziwich

Posiadacz elektryka
A ja uważam że z każdym update coraz więcej rzeczy ulega pogorszeniu. Klapa jak się nie otwierała to dalej się nie otwiera, a nawet gorzej bo potrafi się otworzyć do połowy i stoi - wkurzające jak masz ręce pełne zakupów… a jakość kamer i zielone piksele pozostawia wiele do życzenia. Nawet jakość z bocznych kamerek uległa wyraźnemu pogorszeniu względem update sprzed v11. Zobaczcie jaka pixeloza! W starym Leonie jest lepsza jakość bez pixeli i przycinania…
masz coś nieteges.. u mnie obraz ostry jak żyleta

solik

Pionier e-mobilności
U mnie obraz zdalny z kamery na zywo wyglada lepiej niz u Zarek xD a Leon ma cala jedna kamere a nie kamery :)

Zarek1988

Posiadacz elektryka
U mnie obraz zdalny z kamery na zywo wyglada lepiej niz u Zarek xD a Leon ma cala jedna kamere a nie kamery
Nie przekonują mnie twoje słowa. Jeżeli włączę sobie tylko obraz z tylnej kamery nadal jest brzydka jakość