2023.32

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja automat mam wyłączony nawet na AP (s3xy) i wycieraczki tez, więc mam wkurw... nie mniejsze na to co się dzieje. A od dłuższego czasu nie dzieje sie dobrze, to co bylo dobre jest zepsute od lat (tak to juz lata minęły , jak summon padł i parkowanie, a mapy są jak byly dziwne, itd...)

poochaty

Posiadacz elektryka
Tak, światła się zepsuły, a były bardzo bardzo cacy.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Nie wiem jak było kiedyś. Jak zacząłem jeździć Tesla to się zdziwiłem, że w każdym możliwym miejscu zmienia na długie. Również w mieście. Dziś weszła ostatnia aktualizacja, ale świateł nie testowałem. Porównam.

Ratt

Posiadacz elektryka
Nie wiem jak było kiedyś. Jak zacząłem jeździć Tesla to się zdziwiłem, że w każdym możliwym miejscu zmienia na długie. Również w mieście. Dziś weszła ostatnia aktualizacja, ale świateł nie testowałem. Porównam.
Działa po aktualizacji jak piszesz. Włącza długie gdzie się da nawet w mieście przełącza co chwilę. Ale wycieraczki u mnie dobrze działają a przed tą aktualizacją potrafiły wkurzać.

slaveq

Pionier e-mobilności
Działa po aktualizacji jak piszesz. Włącza długie gdzie się da nawet w mieście przełącza co chwilę. Ale wycieraczki u mnie dobrze działają a przed tą aktualizacją potrafiły wkurzać.
Z długimi zawsze tak było, światła latarni ma w nosie nie jak inne marki. A wycieraczki faktycznie dużo lepiej.

piotrazz

Posiadacz elektryka
Ciekawe zachowanie auta - wczoraj w południe ściągnęła się aktualizacja w aucie i ustawiła automatycznie, że się będzie instalować w nocy. Auto w tym czasie było w body shopie i w trybie serwisowym. Po zakończeniu wizyty i wyłączeniu service mode - w aplikacji nadal widnieje że jest dostępna. Próba uruchomienia rzuca błędem, że nie jest dostępna.

Widziałem, że kilka osób miało podobnie - poczekać aż się samo usunie z telefonu czy zgłaszać do serwisu Tesli? W body shopie nie wiedzą co się stało.

zibizz1

Pionier e-mobilności
@piotrazz A próbowałeś już właczyć i wyłaczyć samochód? xD To dużo rzeczy potrafi naprawić
Jak odbierałem swój to pod salonem widziałem informację ze jest dostepna nowa wersja a potem mi to zgineło i cisza, po kilku dniach widziałem że ostatnie sprawdzenie aktualizacji było kilka dni wczesniej, wiec zresetowałem i odrazu zaczeło się ściagać.