czasami ustawienia się resetują, tz widzisz np opcje włączoną, a tak naprawdę jest wyłączona. Wystarczy, że zmienisz ustawienie (wyłączysz/włączysz) i powinno zadziałać.btw czy u Was też na wersji 2023.32 gorzej działają automatyczne aktualizacje? Do tej pory prawie nigdy nie musiałem tego pilnować i ręcznie wyłączać kierunkowskaz a obecnie często przy zmianie pasa na lewy nie wyłącza mi kierunkowskazu.
Hmm w sumie może mieć to związek z inną jakością bocznych kamer? Niby lepsza jakość ale system jest inaczej nauczony?
Niestety chyba wszyscy tak mamy. Kiedyś działało to bardzo fajnie teraz jest tragediaCzy tylko u mnie tak zmasakrowali automatyczne swiatla krotkie/dlugie w 32.9 ?
Wylaczaja sie dlugie doslownie za kazdym razem jak zaswieci w znak drogowy, a zeby nie swiecic dlugimi jadacemy przede mna, musialbym podjechac na jakies 15m.
Nie da sie juz tego uzywac.
Przygotowanie pod matrixyNiestety chyba wszyscy tak mamy. Kiedyś działało to bardzo fajnie teraz jest tragedia
No trochę ostatnio zepsuli, ale aż tak źle to u mnie nie działa. Jak kiedyś jadąc wieczorem raz na godzinę były włączone tam, gdzie ja normalnie bym wyłączył, tak teraz może 2-3 razy na godzinę coś takiego się zdarza.Czy tylko u mnie tak zmasakrowali automatyczne swiatla krotkie/dlugie w 32.9 ?
Wylaczaja sie dlugie doslownie za kazdym razem jak zaswieci w znak drogowy, a zeby nie swiecic dlugimi jadacemy przede mna, musialbym podjechac na jakies 15m.
Nie da sie juz tego uzywac.
Też tak mam (ale nie wiem czy tak często), wg mnie to już wcześniej niż najnowszy update, ja wtedy wyłączam je, mam nadzieję że to wyłączenie się zbiera do treningu modelu (jest to forma labelu).No trochę ostatnio zepsuli, ale aż tak źle to u mnie nie działa. Jak kiedyś jadąc wieczorem raz na godzinę były włączone tam, gdzie ja normalnie bym wyłączył, tak teraz może 2-3 razy na godzinę coś takiego się zdarza.