Wow średnie zużycie 133 Wh/km - ja mam 136 Wh/km w TM3 SR+, ta wersja TM3 LR RWD wymiata.Bo wreszcie nam z RHD zrobili dobrze(porównajcie wyśrodkowanie względem słuchawki, temperatury i samochodzika)
Przed 32.4:
View attachment 13408
Po 32.4:
View attachment 13409
Czyli zmniejszyli odświeżanieObraz z kamer w najnowszym update faktycznie jest znacznie lepszy, ale zauważyłem że dużo bardziej mrugają ledy na podglądzie kamer w nocy. Np jakieś banery sklepów albo ledowe reflektory niektórych samochodów. Czy zauważyliście coś podobnego?
Wow średnie zużycie 133 Wh/km - ja mam 136 Wh/km w TM3 SR+, ta wersja TM3 LR RWD wymiata.
Jak zwykle winni żydzi…. 😜Ja też mam dość prosto i pewnie dlatego. Z drugiej strony nigdy nie mam nawet włączonych tych widoków. Serio to na bank przez dodanie hebrajskiego.
Tak.Obraz z kamer w najnowszym update faktycznie jest znacznie lepszy, ale zauważyłem że dużo bardziej mrugają ledy na podglądzie kamer w nocy. Np jakieś banery sklepów albo ledowe reflektory niektórych samochodów. Czy zauważyliście coś podobnego?
Tak, Wall Connector może pobierać firmware z samochodu przez protokół Tesli (zamiast protokołu typowo używanego w złączach Type-2)To aktualizacja mobilnej ładowarki?
View attachment 13425