2023.32

Michal

Moderator
Ja też mam dość prosto i pewnie dlatego. Z drugiej strony nigdy nie mam nawet włączonych tych widoków. Serio to na bank przez dodanie hebrajskiego.

dawidgora

Posiadacz elektryka
Obraz z kamer w najnowszym update faktycznie jest znacznie lepszy, ale zauważyłem że dużo bardziej mrugają ledy na podglądzie kamer w nocy. Np jakieś banery sklepów albo ledowe reflektory niektórych samochodów. Czy zauważyliście coś podobnego?

ducarider

Posiadacz elektryka
Obraz z kamer w najnowszym update faktycznie jest znacznie lepszy, ale zauważyłem że dużo bardziej mrugają ledy na podglądzie kamer w nocy. Np jakieś banery sklepów albo ledowe reflektory niektórych samochodów. Czy zauważyliście coś podobnego?
Czyli zmniejszyli odświeżanie

nabrU

Moderator
Wow średnie zużycie 133 Wh/km - ja mam 136 Wh/km w TM3 SR+, ta wersja TM3 LR RWD wymiata.

Też mi się to podoba ;) i jak widać trzyma takie zużycie równo, prawie od zakupu mimo, różnych warunków jazdy (trasy, miasto). Inna sprawa, że u nas legalnie da się max 70mph i raczej więcej jest ciężko pojechać bo fotoradary co parę mil na autostradach i ruch na nich też spory mimo, że 3 czy 4 pasy zazwyczaj.

TeslaFi (od kiedy mam) twierdzi, że mam 201 Wh/mile co daje 125 Wh/km:

1695389951546.png

Oczywiście robi się coraz zimniej to wynik będzie pewnie coraz gorszy.

Ratt

Posiadacz elektryka
Tak.