Mam wrażenie że cofniętao się w rozwoju. W 2023.38.9 zniknela np funkcja dwóch strzalek przerzucających ekran nwigacji z lewa na prawo. Wróciła ikona prawego fotela do jego sterowania nawet jak jest pusty. Anie bylo byly te strzałki
Zaczynają kombinować przed Świętami.. O braku ikon na tylnym wyswietlaczu pisałem
Dawno nie interesowało mnie co w trawie piszczy ale widzę, że nic ciekawego się nie dzieje i raczej dalszy ciąg regresu w oproogramowaniu.
Gorzej z parkowaniem , summonem itd... To, widać po latach, nie jest tak jak by można było przypuszczać po początkach i pierwszych dwóch latach od powstania Trójki
O ile w 3 i Y z racji skali się trochę starają,, to X i S pomału odpada od peletonu.. Sama buda większa to za mało. Osiągi wszystkie modele mają spoko dla przeciętnego człowieka.
Poczekam może zdalnie co zmienią. Mam otwartą wizytę serwisową (tu też widzę zmiany w obsłudze )
Ps errata strzałki powróciły. Ale po resecie..
Ad tylny ekran bez ikon Robilem różne cuda i zostają trzy rzeczy: powrot do ustawień fabrycznych, wpięcie dongla s3xy testowo , ostatecznie demontaż / odpiecie zasilania z tylnego wyświetlacza (alei mi sie nie chce).
We wszystkich działaniach nie widzę 100% sensu.
Omile jest restart przodu to jako takoego nie ma restartu tylu