2023.38

pmlody

Pionier e-mobilności
Last edited:

Darek1

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy to aktualizacja 38.9, czy śnieg. Dzisiaj podczas jazdy w korku na AP zaczął jeździć od boku do boku. Aż na krawężnik najechał. Prędkość bardzo mała, takie ruszanie, zatrzymywanie. Może to wina śniegu na krawężniku?

zibizz1

Pionier e-mobilności
Może stwierdził że chodnik to jezdnia. Jak jest słabo widoczny pas to zaczyna pływać. W jednym miejscu wysypali pobocze niedawno, ma kolor prawie jak asfalt i AP też czasem stwierdza że to część pasa ruchu a czasem nie i jedzie slalomem.

Darek1

Posiadacz elektryka
Tylko po prawej na chodniku był śnieg, czyli biało. Pas był ciemny, a linia po lewej bardzo dobrze widoczna. Dodam jeszcze, że jazda od strony do strony trochę trwała. Kilka razy najechał też na linię po lewej. Dopiero jak najechał na krawężnik, to przerwałem mu te zabawy :)

Ratt

Posiadacz elektryka
Ciekawe. U mnie dzisiaj jak padał śnieg to oświadczył że wszystkie funkcje wspomagania kierowcy są nieaktywne. Soft 2023.38.9.

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Wykrycie zlej pogody. Czasem pojawia sie komunikat. To się zmienia. Kombinują.
Chcą zmusić do tego aby w złą pogodne lub na kiepskiej rodzę przejmować prowadzenie.
U mnie ostatnio jadąc tradycyjnie z ciężarkiem gdy za dlugo grzebałem w schowkach z łbem skierowanym w dół, pokazal mi się e komunikat o przejęciu kierownicy. Wydaje mi sie że było coś o zmęczeniu?
Ale te literki są małe i krótko wyświetlane

Nota bene do homelinka to jakiś żart, w telefonie mam większą trzcionkę, a w Tesli na wzorzystych mapach tego czasem po prostu nie widać. Biale malutkie literki zlewają sie z tłem i w zaleznosci co wyswietlamy są s różnych miejscach.

Last edited: