Ciekawe czy będzie można ustawić wygląd UI na taki kanciasty jak w Cybertruck. Wersja niby ta sama co w CT, jeśli technicznie to zrobili jako skórkę UI, to może będzie też taki prezent ;-)Ej a trochę z innej beczki jak myślicie będzie świąteczna aktualizacja? Czy to właśnie to 2023.44 to jest to?
//EDIT przepraszam nie doczytałem posta @elektryk
MATRYKSY NIECH DAJO PORZĄDNYM LUDZIOM A NIE JAKIEŚ SYBERTRAKI !!!!Ciekawe czy będzie można ustawić wygląd UI na taki kanciasty jak w Cybertruck. Wersja niby ta sama co w CT, jeśli technicznie to zrobili jako skórkę UI, to może będzie też taki prezent ;-)
Ale tego łobuza, to żeby mu nie dać ani grosza, albo lepiej mnie wszystko wysłać. Bo on do mojej siostry (do tej suki) uciekł. A przecież to jest jego dziecko. W sądzie był. Mówi, że w więzieniu siedział. A przecież jak dwa razy byłam u niego… No to czyje to może być dziecko jak nie jego? Tego łobuza, Robuś, poświadcz, żeby nie była nasza krzywda, no powiedz: Kto to jest?MATRYKSY NIECH DAJO PORZĄDNYM LUDZIOM A NIE JAKIEŚ SYBERTRAKI !!!!
przeoczyles chyba wątek o Holiday Update:Jak wam się podoba nowa wizualizacja przy parkowaniu w 2023.44.30.1 ?. Dźwięk zamykania do wyboru też super . A i w końcu widać fotoradary. (szkoda ze nie gada). Fajne zmiany
ps. Nowy pokaz świateł - niezły
fakt przespałemprzeoczyles chyba wątek o Holiday Update:
Holiday Update - spekukacje
Tak jak w temacie. Jak myślicie, jakie niespodzianki pojawią się w świątecznym update?forum.elektrowoz.pl