2023.44

elektryk

Pionier e-mobilności
Ej a trochę z innej beczki jak myślicie będzie świąteczna aktualizacja? Czy to właśnie to 2023.44 to jest to?

//EDIT przepraszam nie doczytałem posta @elektryk
Ciekawe czy będzie można ustawić wygląd UI na taki kanciasty jak w Cybertruck. Wersja niby ta sama co w CT, jeśli technicznie to zrobili jako skórkę UI, to może będzie też taki prezent ;-)

Michal

Moderator
MATRYKSY NIECH DAJO PORZĄDNYM LUDZIOM A NIE JAKIEŚ SYBERTRAKI !!!!
Ale tego łobuza, to żeby mu nie dać ani grosza, albo lepiej mnie wszystko wysłać. Bo on do mojej siostry (do tej suki) uciekł. A przecież to jest jego dziecko. W sądzie był. Mówi, że w więzieniu siedział. A przecież jak dwa razy byłam u niego… No to czyje to może być dziecko jak nie jego? Tego łobuza, Robuś, poświadcz, żeby nie była nasza krzywda, no powiedz: Kto to jest?
Robuś: Tatuś.

ciastek

Pionier e-mobilności
Klapka ładowania nie zamyka się w momencie zamykania auta.
Miałem problem, że po zaparkowaniu i próbie wetknięcia wtyczki klapka zamykała się “przed nosem”, bo auto uznało, że właśnie w tym momencie odszedłem na tyle, by zablokować drzwi.
Teraz drzwi się blokują, ale klapka pozostaje otwarta. Yes!

xcszuv

Zadomawiam się
Jak wam się podoba nowa wizualizacja przy parkowaniu w 2023.44.30.1 ?. Dźwięk zamykania do wyboru też super . A i w końcu widać fotoradary. (szkoda ze nie gada). Fajne zmiany
ps. Nowy pokaz świateł - niezły

Attachments

• Screenshot_20231218_181002_Tesla.jpg
    Screenshot_20231218_181002_Tesla.jpg
    384,3 KB · Liczba wyświetleń: 26
Last edited:

kaziwich

Posiadacz elektryka
Jak wam się podoba nowa wizualizacja przy parkowaniu w 2023.44.30.1 ?. Dźwięk zamykania do wyboru też super . A i w końcu widać fotoradary. (szkoda ze nie gada). Fajne zmiany
ps. Nowy pokaz świateł - niezły
przeoczyles chyba wątek o Holiday Update: