2023.6.9 i Park Assist dla aut bez USS

ypl

Pionier e-mobilności
Osz kurde, no to zdecydowanie Elon powinien wziąć gotowce z rynku zamiast się doktoryzować w tym temacie, jeżeli u niego nawet na USS "wjeżdżałeś" w ścianę :D
Ja często piątką parkuję na tak zwany piczy włos, ale znam ten samochód bardzo dobrze, i najpierw parkuję bez żadnych czujników tak ma 5 centów, a potem na piczy włos z czujnikami dojeżdżam, ale robię tak nie po to żeby się jarać, że mogę, ale dlatego, że auto bardzo długie i nawet przy parkowaniu na piczy włos i tak bardzo często wystaje z miejsca.

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Nowa funkcja pokazuje, jak głęboko uderzyłeś w inny pojazd. Symulacja zderzenia jest ważna
:Rozluźniony:
:+1:

be37917bf76cb5978d2b0b7c3a9c8cc631baddaa.jpeg

ypl

Pionier e-mobilności
Moja żona też ma ubaw z tego systemu, ale też jej to dzień czasami robi, bo się cieszy, że jej teselka krzyczy stop, a ona jeszcze podjeżdża dalej bo wie, że może. Teraz to teselka jest najgorsza w parkowaniu, nie ona 😁🤣

ducarider

Posiadacz elektryka
U was tez w tym sofcie wycięło autopilota przy przejętej prędkości ? Tzn działa tylko ograniczenie ? U mnie tak, chyba ze coś poprzestawiałem. Ale sprawdzałem i zaznaczone mam aktualna prędkość. Mimo to zwalnia do ograniczenia. 2023.6.11

motekoals

Nowy na Forum
Hej

Ja nie mam tego asystenta.. tak kompletnie nie mam. MYLR odebrany na koniec kwietnia, soft 2023.12.5. Kolega odebral MYP dwa dni pozniej i oczywiscie ma asystenta. Czy ja to moge jakos wlaczyc czy po prostu jestem w dupie? :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Hej

Ja nie mam tego asystenta.. tak kompletnie nie mam. MYLR odebrany na koniec kwietnia, soft 2023.12.5. Kolega odebral MYP dwa dni pozniej i oczywiscie ma asystenta. Czy ja to moge jakos wlaczyc czy po prostu jestem w dupie? :)
? Czegoś chyba nie rozumiem. Wszystkie Tesle mają to samo + ewentualnie plus rozszerzony AP lub + full FSD. To jest extra za kasę
Innej możliwości nie ma i po prostu czego nie włączyłeś w menu lub czegoś nie doczytałem w instrukcji itd...

motekoals

Nowy na Forum
no tez rozumiem ze to w standardzie, a jednak cos takiego / taki rodzaj ekranu parkowania jak na obrazku ponizej NIGDY mi sie nie pokazuje a przejechalem juz 1200km.. i parkowalem nie raz, absolutnie nie widze niczego w ustawieniach tez, moze ktos podpowie gdzie to mozna wlaczyc

Screenshot 2023-05-10 at 10.56.37.png