Chyba obaj nie zauważyliście przecinka w pytaniu :-D
Przepraszam, nie zauważyłem. Ale wracając do wpisu kolegi
@Koma to moja C-klasa (odpowiednik GLC) oprócz wielu zalet też nie posiadała wentylacji foteli, kamer 360st i widoku z góry, świateł drogowych adaptacyjnych. Po prostu w MB jest dużo opcji, których dobieranie winduje cenę samochodu. Przy obranym budżecie trzeba z czegoś zrezygnować. W Tesli masz wszystko w standardzie, ale nie można też mieć pretensji, że nie ma opcji które nie występują. To tak jakby ktoś kupił wspomniane GLC i narzekał, że nie ma szyb bezbramkowych czy odciągania drzwi. Kolega
@Koma wiedział co jest i może być w wyposażeniu. Co innego gdyby napisał, że brakuje mu tych elementów które miał w poprzednim samochodzie. Może czepiam się, ale po to jest forum aby dyskutować.
Acha i jeżeli kolega ma takie uwagi to raczej są one subiektywne a nie obiektywne.
Mimo wszystko pozdrawiam i cieszę się, że kolejna osoba przekonała się do elektromobilności.
@Koma jestem ciekaw twojego zdania na temat jakości materiałów użytych we wnętrzu w porównaniu do MB, choć jak miałeś wentylowane fotele to pewnie jakaś wypasiona wersja z tapicerką Designo.