Każdy mądrzejszy od Elona, choć nie zna okoliczności podjęcia decyzji ¯\_(ツ)_/¯Ja dalej twierdzę, że to jest widzi mi się Elona, oszczędność kasy znikoma
Jak byś Polaków nie znałKażdy mądrzejszy od Elona, choć nie zna okoliczności podjęcia decyzji ¯\_(ツ)_/¯
A ja dziś miałem zupełnie odwrotnie. Zabrałem syna na plac manewrowy do kolegi żeby zacząć go uczyć na TM3 i po luku do tyłu sama sie zatrzymała przy słupku znajdującym się centralnie na środku. Natomiast do przodu zwykły pomarańczowy pachołek nie zatrzymał samochodu którego raz widział raz nie a w niego wbita biała rurka PVC.Ja wjechalem w slup bo nie patrzylem w kamery, a pikanie czujnikow mialem wylaczone bo w tesli one zawsze pikajatylko liczylem ze tesla sama sie zatrzyma jak cos takiego widzi… do przodu juz mi sama zahamowala.
Ale przy parkowaniu czujniki i oznaczenie na ekranie mi sie przydaje i tego uzywam.
Tyle ze ja tez nie rozpaczam, a jak nie beda mi dzialaly czujniki to zamkntuje sobie aftermarketowe![]()
To akurat pomroczność jasna globalna 😅Jak byś Polaków nie znał![]()
Powiedział co wiedziałJak byś Polaków nie znał![]()
Właśnie zawsze mi się kojarzy fragment jak znalazł stare auto spalinowe w którym musiał się wysilać ostro pracując gazem i hamulcem, żeby wchodzić w zakręty, a za nim jechała kobieta pojazdem w kształcie łzy który bez wysiłku go doganiał. To na 90% z tej książki. Muszę jeszcze raz ją przeczytać kiedyś.Lem napisał taką powieść „Powrót z gwiazd”
Rękę sobie dam obciąć, że za rok o tej porze będziemy rozmawiać czemu to tak do dupy działa. Granic fizyki nie przeskoczysz, woda u elona też się gotuje w 100 stopniach choćby na głowie stawał.Elon i Tesla prawie nigdy się nie mylą w takich kwestiach. Jestem przekonany, że kamery zamiast czujników będą działać i będzie to zrobione w ramach pracy nad Optimusem. Robot właśnie potrzebuje takiej 3D occupancy network w bliskim otoczeniu. Będzie Pan zadowolony.
Gorzej, że już teraz je usunęli. Pewnie Elon uznał, że będzie gotowe za dwa tygodnie, ale rozjechały im się terminarze. Zespół AI miał już być gotowy, a czujniki nie zamówione, więc produkowali bez, żeby wyrobić plan.
Chyba że wejdzie na jakąś solidną górkę ? A cwany jest to na na szczycie Mount Everest wystarczy mu 68 °C.. Granic fizyki nie przeskoczysz, woda u elona też się gotuje w 100 stopniach choćby na głowie stawał.