2024.14

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Jeżeli chodzi o Premium Connectivity to wpływa jedynie na brak Progres Baru dla trasy. Co jest logiczne bo skąd ma wiedzieć o korkach na trasie :)
PC zapewnia wyłącznie wizualizację natężenia ruchu
Dokładna informacja o ruchu i uwzględnianie go przy planowaniu trasy jest także bez PC

6a8

Posiadacz elektryka
Powiedziałbym że zwiększone wykorzystanie logu błędów pojawiło się już trochę wcześniej, może teraz się tego pozbędziemy :)

nabrU

Moderator

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam to 14.6 i ..? Mnie tylko cieszy ta przeglądarka na calym ekranie .Resza to duperele .
Żona dzisiaj wysiadała i patrzę - jestem Arabem ! były ich cztery . Jadąc nie patrzę na durnowate animacje . To jak zabawa , jest 10 aut a Tesla widzi ile ? O 10 ...sukces ! Po ch to?
Cudowanie z przeróbką obrazu live na te piktogramy , gify czy jak to zwać, dla mnie jest lekko idiotyczne. Tym niech zajmuje się komputer dla swich obliczeń potrzebnych do FSD , ja potrzebuję podgladu realnego obrazu. Do tej wizualiczacji, czy to z czujnikami czy bez czynników, nie mam zaufania i tak to weryfikuję w kamerze i czasem nawet w lusterkach.
To co dostajemy u nas w UE , staje się jakimiś upartym brnięciem w ślepą uliczkę .
Bez pozwolenia na FSD, Tesla przegra w Europie w tym temacie.
Inni w wizualizacjach 360° są lepsi .
Gdyby choć parkowała lepiej lub summon działał ?

Last edited:

nabrU

Moderator