2024.14

alaska_k

Fachowiec
Jest to zastanawiające dlaczego mając tyle kamer musze oglądać grafikę?
I dlatego jak wyjeżdżam do garażu na T.vision, to i tak patrzę na obraz z kamer .
To mile i fajne jak widzimy jaki to ten komputer mądry, jak to wszystko interpretuje itp . Ale to absurdalne, gdy mając oczy ogladam obraz przetworzony a nie rzeczywisty i to w GORSZYM TRYBIE .
Zrozumiał bym , widząc npm podczerwień , czy inne promieniowanie, czyli rozszerzenie rzeczywistosci.
Ale to jest ograniczenie i to obarczone błędami .
Żon wysiadajacych mam np czasem kilka .
Większość producentów kupuje system 360 od jakiegoś zewnętrznego producenta chyba Alpine który ma na to patent. Tesla żeby nie być posądzonym o kradzież patentu ma swoje 360 które wygląda właśnie tak.

inter

Pionier e-mobilności
Większość producentów kupuje system 360 od jakiegoś zewnętrznego producenta chyba Alpine który ma na to patent. Tesla żeby nie być posądzonym o kradzież patentu ma swoje 360 które wygląda właśnie tak.
Wygląda na to że patent już wygasł.

To jest polski przypadek :p i te odwoływania znaków :rolleyes:. Dlatego zapytałem bo ja nigdy w TM3 problemów z rozpoznawaniem znaków nie miałem.
U mnie w TM3 rozpoznawanie ograniczeń prędkości działa mocno tak sobie, szczególnie poza obszarem zabudowanym na wioskach - przestałem wierzyć Tesli :)
Tak jak pisał ktoś wyżej - Tesla nie uznaje odwołania ograniczenia prędkości za skrzyżowaniem, co powoduje, że np. 70 km/h ciągnie się na na ekspresówce albo 120 km/h na autostradzie.
Mogliby to poprawić razem z rozpoznawaniem numerów w adresach :)

Hubi

Fachowiec
Dokładnie to samo u mnie.
52 dni od aktualizacji do 2024.8.9.
32 dni otrzymania i szybkiego wycofania 2024.14.3
Trochę to trwało ;)

Attachments

• Screenshot_20240602_192247_Tesla.jpg
    Screenshot_20240602_192247_Tesla.jpg
    148,3 KB · Liczba wyświetleń: 7

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
IMG_2673.jpegMam i ja 🤣

Hubi

Fachowiec
Ja już miałem 2024.14.3 więc chyba rewolucji nie będzie. Może klapa bagażnika na androidzie, a nie tylko na iPhonie?
Po 2014.3 to już tylko drobne poprawki, bez rewolucji.

Z tym, że mi wycofali zanim zdążyłem zaktualizować, więc dla mnie sporo nowości.