Na pierwszym, jak wyłączam Pikaczu.A czy ograniczenie prędkości w Polsce w końcu "resetuje" się po przejechaniu przez skrzyżowanie?
Na pierwszym, jak wyłączam Pikaczu.A czy ograniczenie prędkości w Polsce w końcu "resetuje" się po przejechaniu przez skrzyżowanie?
To raczej nigdy nie będzie działało - ten przepis z tego co się orientuje jest dość niszowy więc podejrzewam że Tesla ma na niego wywalone tak jak i inni producenci aut na nasz piękny krajA czy ograniczenie prędkości w Polsce w końcu "resetuje" się po przejechaniu przez skrzyżowanie?
co najmniej 4 kraje w europie mają taki przepisTo raczej nigdy nie będzie działało - ten przepis z tego co się orientuje jest dość niszowy więc podejrzewam że Tesla ma na niego wywalone tak jak i inni producenci aut na nasz piękny kraj
co najmniej 4 kraje w europie mają taki przepis
Jeśli GPT się nie myli to ta lista jest zaskakująco długa:A jakie (poza Polską)?
Dania, Węgry, SłoweniaA jakie (poza Polską)?
Nie zdziwi mnie jeśli się myliChat GPT się chyba myli, bo np. w Austrii, Francji i Włoszech nic takiego nie zaobserwowałem
We Francji teraz byłem. Przed krzyżówkami było np. 70 km/h, potem nie było odwołania.Chat GPT się chyba myli, bo np. w Austrii, Francji i Włoszech nic takiego nie zaobserwowałem