2024.32

zibizz1

Pionier e-mobilności
Wlasnie zauwazylem, ze jak wymusze przekroczenie 140km/h na autopilocie, to robi disengage bez banowania i po zwolnieniu do 140 i nizej automatycznie przywraca AP.
Nie wiem kiedy to weszlo, ale to znaczaca zmiana dla tych, ktory ubolewaja nad niska max predkosc na AP
A nie właczyłeś sobie tej opcji w S3XY buttons? W 32.3 u mnie nie działa takie coś i w 32.6 chyba też( nie pamietam kiedy dokładnie sprawdzałem)

inter

Pionier e-mobilności
Napewno w 32.6, poprawili wypowiadanie głosowe w nawigacji, już w miarę poprawnie np. ul. Kościuszki i rozpoznaje numeracje poprawnie.
Edit: pochwaliłem, dzisiaj źle interpretował numeracje.

Last edited:

kaziwich

Posiadacz elektryka
Napewno w 32.6, poprawili wypowiadanie głosowe w nawigacji, już w miarę poprawnie np. ul. Kościuszki i rozpoznaje numeracje poprawnie.
Edit: pochwaliłem, dzisiaj źle interpretował numeracje.
U mnie dobrze juz rozpoznaje, ale moze za malo testowalem. Np. jak mowie dwadziescia piec, to najpierw mi wrzuca "2" "5" i po sekundzie scala do "25".
Btw. wlasnie wpadlo mi 32.7.

u mnie nie fart, zainstalowałem 32.7 i padły kamery. Serwis umówiony i "kwalifikuje się do wymiany komputera". Aczkolwiek ciekawe, że na Sentry działają, a do jazdy nie. Liczę, że może tylko fakap softu i wyjdzie szybko fix i nie będę 2 tygodnie jeździł bez kamer :)

Ja bym spróbował twardy reset z menu serwisowego. Wymiana kompa to cały dzień.
też robiłem, nie robiłem tylko reinstall softu, nie chciałem ryzykować że się zbrickuje.

Pół internetu przejrzałem i kombinowałem :( na serwisowym kamery stoją na inicjalizacji, na moją nikłą wiedzę o oprogramowaniu albo memory leak albo cos na CAN się sypie jak przełącza się z Sentry na DAS i kamery wpadają w bootloopa.

Zobaczymy, serwis na 24.10 umówiony, może do tego czasu wpadnie nowy soft i się okaże że update naprawi :)