Mogę sprawdzić wieczorem.Czy ktoś dostał update kto ma Tesla z Intelem i potwierdzi, że rzeczywiście poprawiło się odświeżanie i jakość animacji na ekranie?![]()
Mogę sprawdzić wieczorem.Czy ktoś dostał update kto ma Tesla z Intelem i potwierdzi, że rzeczywiście poprawiło się odświeżanie i jakość animacji na ekranie?![]()
Potwierdzam, poprawiła się płynność animacji pojazdów i pieszych.Czy ktoś dostał update kto ma Tesla z Intelem i potwierdzi, że rzeczywiście poprawiło się odświeżanie i jakość animacji na ekranie?![]()
Nie, tylko portu ładowania.W tym sofcie w menu ma się pojawić podgrzewanie portu ładowania, nie do końca rozumiem: Baterii też?
![]()
Tesla Adds Charge Port Heater Option in Update 2024.44
Tesla is adding an option to software update 2024.44.3 to manually defrost charge ports on vehicles equipped with heaters.www.notateslaapp.com
A ja czekam na serwis podrzewania kamery przedniejNie, tylko portu ładowania.
Jeśli włączysz grzanie szyby tylnej to też włącza się podgrzewanie portu ładowania
Natomiast jak włączysz defrost przedniej, to uruchamia się tez podgrzewanie lusterek bocznych.
W TMY mam już nowy update, ale nie ma tego w menu serwisowym. Może ten komentarz Tesli odnośnie wybranych krajów/„colder areas”, to oznacza, że jest to dedykowane dla krajów pewnie skandynawskich. Szkoda…Nie, tylko portu ładowania.
Jeśli włączysz grzanie szyby tylnej to też włącza się podgrzewanie portu ładowania
Natomiast jak włączysz defrost przedniej, to uruchamia się tez podgrzewanie lusterek bocznych.
Grzanie lusterek włącza się po włączeniu podgrzewania tylnej szyby lub podczas przygotowania pojazdu.Jeśli włączysz grzanie szyby tylnej to też włącza się podgrzewanie portu ładowania
U mnie jeszcze niemam aktualizacji a codziennie około 21.40 sprawdza czy się pojawiła ale nadal nic jestem bardzo ciekaw wszystkich funkcji które zostały dodane w nowym sofcie ja narazie walczę z problemami z zawieszeniem tesla ząbki już kilka razy do tematu podchodziły wymieniali wachacze teraz nasmarowali półosie bo strzelał podczas ruszania jestem ciekaw czy inni którzy mają TMY Performance też mają problem z zawieszeniem... pozdrawiamU mnie wczoraj wieczorem była instalacja i auto nie poszło spać…