2024.44

Michal

Moderator

Paweł M.

Posiadacz elektryka
Bardziej pytam o pantom breaking i ilosc nagów. Detekcja mnie nie interesuje przy zaklejonej kamerce i ciężarku:)
44.3.1 od poniedziałku, zrobiłem 1100km I nie zauważyłem żadnej zmiany w działaniu zwykłego AP I ACC.
Czyli dalej na S-kach i A jest ok a na krajówkach według mnie dramat.

Paweł M.

Posiadacz elektryka
Rano zainstalowałem, już zrobiłem 180km i widzę że jest lepiej. Nie boi się samochodów wjeżdżających z pasów rozbiegowych. Ja jestem zadowolony. I zdecydowanie lepiej prognozuje zasięg bo wcześniej mi pokazywał jakieś bzdury typu „-15% w Ciechocinku” na dole w nawigacji a u góry pokazywał „ NIE jedź szybciej niż 120 aby dojechać na 5% baterii”. Elon thank you !
Po aktualizacji u mnie nadal zdarza się komunikat naładuj aby dojechać a szacowany poziom baterii po dotarciu 20%

nabrU

Moderator
44.3.1 od poniedziałku, zrobiłem 1100km I nie zauważyłem żadnej zmiany w działaniu zwykłego AP I ACC.
Czyli dalej na S-kach i A jest ok a na krajówkach według mnie dramat.

A u mnie działa OK. Jak tu żyć... ;)

zlp

Pionier e-mobilności
Ten sam soft w różnych modelach działa inaczej. Kilka modeli samochodów, różne czujniki, kamery, procesory.

nabrU

Moderator
Eee tam, sugeruję jeździć po lewej stronie drogi i temat się rozwiąże. No chyba że i kierownica musi być bo drugiej stronie :ROFLMAO: