2024.44

Bronek

Pionier e-mobilności
Używałem z cztery apki. Obecnie najczęściej Watt key" ale po BT . Wat Time padł i sie nie podniosl jeszcze a byl za kasę .
Reszta ma kłopoty lub ograniczenia . Na pewno było lepiej jakieś 2 lata temu , więc dobrze że będzie orginalne dojście .
Zresztą w kieszeni mam też na ogół pilota

A propos nie mam 44 a wczoraj jechała obok mnie na summonie z jakieś 10m.
Potem dupa i komunikat że za daleko jestem choć bylem blisko .Zawiecha . Tel to Pixel fold.
Jechała też gdy siedziałem w aucie , kiedyś już też tak było

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Czy mi się tylko wydaje czy po zainstalowaniu najnowszej aktualizacji ściemniło się oświetlenie kabiny ? W moim przypadku, białe fotele, jest to widoczne.
Myślałem że tylko mi w oczach pociemniało 😉 mam dokładnie to samo spostrzeżenie

Bronek

Pionier e-mobilności
Jakiś Plaid ma już 44?
Chyba nie ? S i X to outsiderzy , ich sprzedaz spada ponoć?
Coś gadali o większym SUVie ? Bo Europa ze swoimi uliczkami nie jest oczkiem w głowie

GrzesiekG

Posiadacz elektryka
Co do aplikacji Tesli na Apple Watch to nie działają niektóre funkcje, wyświetla się komunikat, że konieczna jest nowsza wersja oprogramowania samochodu. Czyli do pełniej funkcjonalności trzeba poczekać.

Z ciekawych rzeczy to dodali widgety - można sobie na tarczę wyciągnąć stan baterii i kilka informacji dotyczących energii w domu/paneli Tesli (oczywiście jak ktoś ma to podpięte do aplikacji w telefonie).

CezaryT

Tesla Model 3 Highland LR
Myślałem że tylko mi w oczach pociemniało 😉 mam dokładnie to samo spostrzeżenie
a sprawdź czy jest różnica między oświetleniem włączonym na stałe, a automatycznym - ostatnio u mnie zwróciłem uwagę, że jest różnica w natężeniu światła pomiędzy tymi dwoma trybami - może moc oświetlenia teraz jest zależna od warunków oświetleniowych otoczenia (np. z kamery)?