Na A zawsze Tesla uruchamia w późniejszym. Bagażnik...Na androida też ma być Apka, w późniejszym terminie.
Chyba jedyne co działa na A, a nie ma w iOS to dotykowe zamykanie samochodu telefonem.
Na A zawsze Tesla uruchamia w późniejszym. Bagażnik...Na androida też ma być Apka, w późniejszym terminie.
Myślałem że tylko mi w oczach pociemniało 😉 mam dokładnie to samo spostrzeżenieCzy mi się tylko wydaje czy po zainstalowaniu najnowszej aktualizacji ściemniło się oświetlenie kabiny ? W moim przypadku, białe fotele, jest to widoczne.
Chyba nie ? S i X to outsiderzy , ich sprzedaz spada ponoć?Jakiś Plaid ma już 44?
A u mnie nie ma - ale jestem jeszcze na iOS 17, czy 18 jest wymagana ? aplikacja Tesli zaktualizowała mi się dziś rano, auto wczoraj do 2024.44.3.1. W telefonie jak wchodzę w watcha, to nie widzę aplikacji Tesli do dodania
a sprawdź czy jest różnica między oświetleniem włączonym na stałe, a automatycznym - ostatnio u mnie zwróciłem uwagę, że jest różnica w natężeniu światła pomiędzy tymi dwoma trybami - może moc oświetlenia teraz jest zależna od warunków oświetleniowych otoczenia (np. z kamery)?Myślałem że tylko mi w oczach pociemniało 😉 mam dokładnie to samo spostrzeżenie