2024.8

Paweł W

Zadomawiam się
Ja miałem to samo, z tego co zauważyłem po tej akcji to nowe mapy, aktualizacja nawigacji na 2024.8 cos tam dalej...moge wrzucić screena jak ktos potrzebuje. Tez sprawdzal dluugo,po resecie auta z rolek pokazal ze wszystko aktualne, a kolejnego dnia mialem nowa wersje mapek. Pozdrawiam i życzę Mokrego Dyngusa 🤣😇

inter

Pionier e-mobilności
Ja miałem to samo, z tego co zauważyłem po tej akcji to nowe mapy, aktualizacja nawigacji na 2024.8 cos tam dalej...moge wrzucić screena jak ktos potrzebuje. Tez sprawdzal dluugo,po resecie auta z rolek pokazal ze wszystko aktualne, a kolejnego dnia mialem nowa wersje mapek. Pozdrawiam i życzę Mokrego Dyngusa 🤣😇
Te mapy, to mam od miesiąca 2024.8.

inter

Pionier e-mobilności
U mnie to samo, pewnie przesyłał filmy z kabiny :D
Wczoraj po 18.00 też wysłała ponad 1,7 GB danych, a aktualizacji nima.

piotrazz

Posiadacz elektryka
TM3 zainstalował 2024.8.7 w sobotę rano, ale pokazywał w aplikacji, żeby podpiąć pod WiFi bo jest Aktualizacja, ale w aucie nic nie pokazywało. Dopiero dzisiaj po powrocie do domu, mapy się zaktualizowały. W TMY mam nadal 2024.2.7, ale mapy dzisiaj też się zainstalowały do 2024.8.
Wiecie może jaka jest wielkość tych paczek z mapami? Mi pokazuje, że oba auta pociągnęły dzisiaj około 5.3 GB każde.

Gingol

Fachowiec
U mnie dalej brak aktualizacji. Jestem w Austrii, liczyłem, że może lokalizacja wpłynie na to, ale jak widać nie ma to znaczenia.

Bronek

Pionier e-mobilności
Panowie cierpliwości... To tzw "problem" od samego początku aktualizacji OTA.
Świat nie jest sprawiedliwy i to jest tego przykład, :).
Każdemu wg. zasług lub jak Lenin czy Marx powiedział lub potrzeb? . A to nie Komuna..
Więc może dostaniecie następną? A tą wycofają? Itd... To normalka i tak jest od lat.

piotrazz

Posiadacz elektryka
TM3 zainstalował 2024.8.7 w sobotę rano, ale pokazywał w aplikacji, żeby podpiąć pod WiFi bo jest Aktualizacja, ale w aucie nic nie pokazywało. Dopiero dzisiaj po powrocie do domu, mapy się zaktualizowały. W TMY mam nadal 2024.2.7, ale mapy dzisiaj też się zainstalowały do 2024.8.
Wiecie może jaka jest wielkość tych paczek z mapami? Mi pokazuje, że oba auta pociągnęły dzisiaj około 5.3 GB każde.
W sumie znalazłem odpowiedź. Około 7.6 GB miała paczka z mapami 2024.2. Wg Greena 2024.8 jest nieznacznie większa. Ciekawe, że pomimo podpięcia pod hotspot na wyjeździe, map mi w TM3 nie pobrał do końca i nie pokazał postępu ściągania tej paczki. Wcześniej przynajmniej widziałem w aucie co na mnie czeka.