2024.8

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Moje obserwacje są trochę inne. Ręcznie nie można wymusić częściej niż raz na dobę, ale sam system może wypchnąć aktualizację metoda push kiedy chce i tak się dzieje, ponieważ często jest tak, że sprawdzam ręcznie i nie ma, a po paru godzinach wskakuje samo.
Potwierdzam, zawsze sprawdzam aktualizację po pracy około 16 i nic nie ma a potem patrzę w aplikację na telefonie wieczorem i widzę że jest dostępna.

Bronek

Pionier e-mobilności
Od samego początku trwają dyskusje. Podobał mi się patent z 15sto krotnym naprzemiennym klikaniem opcji aktualizacji na ekranie. Lewo prawo, lewo prawo. 15 x g ni mniej ni więcej!
Nic nie dawał jak wszystkie znane kombinacje, oprócz nadziei.
A jak komuś weszło przypadkowo to się potwierdzał.
Działa to wszystko na zasadzie placebo, czyli w sporej części jakiejkolwiek akcji i statystycznej potem reakcji.
To taki katar leczony lub nie

dawidgora

Posiadacz elektryka
Od samego początku trwają dyskusje. Podobał mi się patent z 15sto krotnym naprzemiennym klikaniem opcji aktualizacji na ekranie. Lewo prawo, lewo prawo. 15 x g ni mniej ni więcej!
Nic nie dawał jak wszystkie znane kombinacje, oprócz nadziei.
A jak komuś weszło przypadkowo to się potwierdzał.
Działa to wszystko na zasadzie placebo, czyli w sporej części jakiejkolwiek akcji i statystycznej potem reakcji.
To taki katar leczony lub nie
Nie. Kiedyś metoda z restartem rolkami, a potem metoda ze zmianą wielkości tekstu pomagała. Nie na to żeby aktualizacja się pojawiła, ale na to żeby wymusić sprawdzenie częściej niż co 24h. Widać to było po dacie i godzinie ostatniego sprawdzenia.

Gingol

Fachowiec
Sprawdzałem przed chwilą i dalej brak aktualizacji. Nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać na swoją kolej :).