2024 - kwartał 3. Promocje i dostawy

nabrU

Moderator
Dla porównania: 220 funtów (czyli jakieś 1100zł) za 3 lata GAP 'back to invoice'...

safeto

Fachowiec
Ale poza leasingami GAP wcale też tyle nie kosztuje. To po prostu dodatkowy sposób na zarobek.

W tej promocji jak jest z dofinansowaniem? Wliczają do wkładu własnego? Czy trzeba wyłożyć ze swojej kieszeni, a potem czekać na zwrot?

wuja

Nowy na Forum
Ale poza leasingami GAP wcale też tyle nie kosztuje. To po prostu dodatkowy sposób na zarobek.

W tej promocji jak jest z dofinansowaniem? Wliczają do wkładu własnego? Czy trzeba wyłożyć ze swojej kieszeni, a potem czekać na zwrot?
Dofinansowanie na swoje konto, niezwiązane z leasingiem.

rowerek0000

Zadomawiam się
Z tym GAP za 150 zl netto to trochę mit.
Kupiłem swoją 2 tygodnie temu. Wartość 220k brutto, w multirent Tesla.
W kalkulacjach było faktycznie plus 152 zł miesięcznie.
Bez problemu dostałem jednak u nich ofertę 3350 zł na 4 lata czyli niecałe 70 zł miesięcznie brutto.
OC+AC 4150 zł brutto.
A kogo miałeś za agenta? Bo u mnie nic nie dało się zbic...

zibizz1

Pionier e-mobilności
Temat rzeka. GAP powinien kosztowac 1-2%(obejmuje mniej niz AC a AC da sie miec za ~2%) za kazdy rok za różnice pomiedzy wartością fakturowa a aktualną. A często kosztuje ponad 3%, bo wydaje się mało przy AC ale jak się zastanowić przed czym chroni i jaka wartość to nie wygląda to kolorowo. Najśmieszniejszy produkt jaki spotkałem to GAP 12miesiecy doliczony do każdej z 60 rat 5letniego leasingu. Wydawało sie tanio a nie bylo. Dodatkowo jeszcze trzeba odsetki od tego GAP uwzględnić

nabrU

Moderator
Polska to nie jest kraj dla biednych ludzi :)

Mam wrażenie, że ta myśl przewodnia przewija się na tym Forum w wielu wątkach :oops:

wuja

Nowy na Forum
Jeżeli chodzi o GAP - nie jest obowiązkowy, brak GAP podnosi ratę. Ja dostałem ofertę o 17,61 zł/mc wyższą bez GAP.