2024 Tesla Holiday Update

pmlody

Pionier e-mobilności
Takiego ekranu ustawień to u mnie brak albo nie umiem znaleźć. Co do % na tarczy to jak na zdjęciu w prawym górnym rogu
No to masz pewnie akumulator pojazdu. Tylko pewnie ustawiałeś na zegarku a nie z telefonu. I to pewnie powoduje, że się wzbudza co jakiś czas soja na zegarku i działa bez wchodzenia.

pmlody

Pionier e-mobilności
Pewnie ma, skoro pomaga klikniecie apki na zegarku. Prawdopodobnie, jak nie jest na tarczy, to nigdy sie nie budzi. Testuje dzisiaj, dodam akumulator do tarczy.

pmlody

Pionier e-mobilności
Potestowałem. Działa bez otwierania apki :D Czyli komplikacja na tarczy jest wymagana do bezobsługowego działania (u mnie, TMY24, Apple Watch 10, bez LTE).
Ale. Da się ustawić tylko na jedno auto. Więc drugie wtedy znowu nie działa, bo trzeba wejść do apki, przestawić kontekst auta :|

slaveq

Pionier e-mobilności
Potestowałem. Działa bez otwierania apki :D Czyli komplikacja na tarczy jest wymagana do bezobsługowego działania (u mnie, TMY24, Apple Watch 10, bez LTE).
Ale. Da się ustawić tylko na jedno auto. Więc drugie wtedy znowu nie działa, bo trzeba wejść do apki, przestawić kontekst auta :|
Zobaczymy za kilka dni, wydaje mi się, że traciło zasięg mimo widgetu na tarczy.

Pabloss

Posiadacz elektryka
Musze potestować. Dałem na tarczy % baterii.

inter

Pionier e-mobilności
Wyszła aktualizacja apki mobilnej, może zmienili też coś w zegarku. Potestujemy :)
A jaką dostałeś? Bo 4.41.1 to fix.