Pewnie skróty/automatyzacje. Tylko znając iPhone, musi być odblokowany czyli to 💩 nie automatyzacjaCzkekam na 2025.14. Tymczasem dla tych co już mają, używają telefonu Samunga i nie płacą za łączność premium polecam automatyczne włączanie routera wifi w telefonie po połączeniu BT z Teslą, do ustawienia w "trybach i procedurach". Da się tak zrobić w Iphonie?
A tego już nie było?Adaptacyjne reflektory
Zawarte w 2025.14.1
Światła drogowe dostosowują się teraz, aby zmniejszyć oślepianie innych kierowców i rowerzystów. Wykrywając innych użytkowników drogi i selektywnie przyciemniając poszczególne piksele reflektorów, światła drogowe pozostają włączone częściej, zapewniając lepszą widoczność w nocy.
Aby je włączyć, przejdź do Controls > Lights > Adaptive Headlights.
Było, ale pewnie to dla USA.A tego już nie było?
Na .14 za każdym razem, traciło się źródło multimediów.Miałem 2025.14, wczoraj zainstalowało się 2025.14.1.
Ale ja akurat nic złego na poprzedniej aktualizacji nie zauważyłem.
Można ustawić automatyzacje odpalenia hotspotu kiedy telefon łączy się z autem po bluetooth. Działa, ale premium działa jeszcze lepiejCzkekam na 2025.14. Tymczasem dla tych co już mają, używają telefonu Samunga i nie płacą za łączność premium polecam automatyczne włączanie routera wifi w telefonie po połączeniu BT z Teslą, do ustawienia w "trybach i procedurach". Da się tak zrobić w Iphonie?
U mnie często jakby gubił sygnał gsm w mieście, Apple Music przestaje grać i kręci kółkiem ... mam nadzieję, że .14.1 to poprawi, bo jest mocno wkurzająceNa .14 za każdym razem, traciło się źródło multimediów.
Musiałem wybierać, jak wsiadałem do samochodu.
Wczoraj na 14.1, nie miałem tego problemu.