2025.14 - Tesla 2025 Spring Update

inter

Pionier e-mobilności
bardzo często mi świecili z naprzeciwka więc zaprzestałem używania :) działa to bardzo słabo w porównaniu do X3 np
Juz pisałem, w tym wątku, u mnie działają bardzo dobrze. Skalibruj reflektory, ale pamiętaj na płaskim terenie.

aadam75

Zadomawiam się
U mnie zauważyłem, że auto się nie usypia i ciągle drenuje baterię. Mam taki przypadek pierwszy raz od 06.24, a więc trochę tych update'ów już miałem. Może reset z rolek to naprawi?
Jak wchodzę w apkę, to auto jest już wybudzone, a wcześniej musiałem apkę odświeżyć.
Ktoś to może jeszcze zaobserwował?

Gilim

Zadomawiam się
Kurcze, sprawdzał ktoś to ustawienie zakresu otwarcia klapy bagażnika w zależności od lokalizacji ? u mnie w zwykłym murowanym garażu auto twierdzi, że ma za słaby sygnał GPS i ustaloną pozycję klapy można zapisać tylko jako domyślną a nie „wyjątkową”. To trochę psu na budę takie ustawienie, bo akurat w garażu potrzebuję takiego ograniczenia, a w pozostałych miejscach mogłoby się otwierać na pełną wysokość ☹️
To chyba błąd softu. Ja nam tak samo na zewnątrz. Zobaczymy co będzie w 14.1

inter

Pionier e-mobilności
U mnie zauważyłem, że auto się nie usypia i ciągle drenuje baterię. Mam taki przypadek pierwszy raz od 06.24, a więc trochę tych update'ów już miałem. Może reset z rolek to naprawi?
Jak wchodzę w apkę, to auto jest już wybudzone, a wcześniej musiałem apkę odświeżyć.
Ktoś to może jeszcze zaobserwował?
A nie masz włączonego akcesorium. Od 14 jest taka mozliwość, aby USB były aktywne.

Nikodem

Zadomawiam się
właśnie chciałem dodać że chyba z automatu samo się to nie przełącza na "on" po instalacji.
Nie wiem jeszcze - właśnie u mnie się instaluje.

inter

Pionier e-mobilności
właśnie chciałem dodać że chyba z automatu samo się to nie przełącza na "on" po instalacji.
Nie wiem jeszcze - właśnie u mnie się instaluje.
Musisz sam zaznaczyć. Domyślnie jest wyłączony.