2025.14 - Tesla 2025 Spring Update

inter

Pionier e-mobilności
Ja wyłączyłem auto bo jest nieużywalne. Zawsze włącza się gdy wjeżdżam do hali garażowej, i tak jak mówisz cień/słońce to również faworyt. Gdy przednia szyba się przerysowała to już było za wiele :)

Szukając pocieszenia - w EX30 również wycieraczki żyją własnym życiem i dokładnie takie same problemy a niby czujnik deszczu...
To ciekawe nie mam takich problemów, czasem sie włączą, ale to jest bardzo rzadkie (podejrzewam krople wody z rana na szybie.)

kaktus

Posiadacz elektryka
Sęk w tym, że nie da się na stałe wyłączyć
hmm wyłączyłem z 2 tygodnie temu i dalej jest jest wyłączone - faktycznie kiedyś resetowało mi to ustawienie za każdym razem ale w tym momencie jest ok.

To ciekawe nie mam takich problemów, czasem sie włączą, ale to jest bardzo rzadkie (podejrzewam krople wody z rana na szybie.)
a też parkujesz w hali garażowej? Co ciekawe zauważyłem że ten problem nie występuje np jak wjeżdżam na parking do Starego Browaru - problemu nie ma, w Kupcu problemu nie ma. Może kwestia niskiego sufitu ale powtarzalność 60-70 proc błędów w konkretnej lokacji to za dużo :)

kaktus

Posiadacz elektryka
to albo nie używasz tempomatu/AP albo w Juniperze jest inaczej. Każde włączenie tempomatu lub AP włącza wycieraczki na Auto
kurde wczoraj na 100 proc używałem AP - jutro rano zobaczę czy się przełączyło. Wcześniej faktycznie mogłem nie korzystać

inter

Pionier e-mobilności
Może zrób kalibrację kamer, ale wcześniej dobrze je wyczyść.
Przejedzie wycieraczka i jest spokój. Kalibracje robiłem dawno temu i nie ma potrzeby.

lvlthn

Pionier e-mobilności
Czy u was też obligatoryjnie codziennie, na radio DAB włącza się reklama?
Mało tego, w języku holenderskim 😅

Da się to wyłączyć, albo żeby było domyślnie spotify/USB?