Michał spod Krakowa
Pionier e-mobilności
np. możesz powyższe pytanie zadać grokowi podczas jazdyNie śledzę tematu specjalnie, ale jeśli Grok nie ma sterować żadnymi funkcjami w aucie, to do czego miałby być przydatny ?
np. możesz powyższe pytanie zadać grokowi podczas jazdyNie śledzę tematu specjalnie, ale jeśli Grok nie ma sterować żadnymi funkcjami w aucie, to do czego miałby być przydatny ?
Super 👍 tego mi naprawdę brakowało w aucie 🤗np. możesz powyższe pytanie zadać grokowi podczas jazdy
Ja już dawno przestałem korzystać z poleceń głosowych, bo skuteczność jest na poziomie kilkunastu procent. A już szczególnie „wybitne” jest rozpoznawanie numerów przy podawaniu adresu w nawigacji 😆 Szczerze, to na tym polu Tesla rozczarowuje na maksa. Nie działające FSD potrafię jeszcze zrozumieć - ograniczenia narzucone przez przepisy UE, ale skuteczne rozpoznawanie mowy, to już nawet Apple opanowało nie najgorzej (poza Siri oczywiście 😆).W Tesli wybranie kontaktu z książki to udręką więc może tu się chociaż poprawi
A dyktowanie adresow kiedys dzialalo super…Ja już dawno przestałem korzystać z poleceń głosowych, bo skuteczność jest na poziomie kilkunastu procent. A już szczególnie „wybitne” jest rozpoznawanie numerów przy podawaniu adresu w nawigacji 😆 Szczerze, to na tym polu Tesla rozczarowuje na maksa. Nie działające FSD potrafię jeszcze zrozumieć - ograniczenia narzucone przez przepisy UE, ale skuteczne rozpoznawanie mowy, to już nawet Apple opanowało nie najgorzej (poza Siri oczywiście 😆).