Nie ma na razie żadnych przecieków kiedy, trzeba czekać..Czy mamy jakieś wieści w sprawie aktualizacji? Ktoś dotarł do aktualnych wieści w sprawie?
Był kiedyś taki dowcip o różnych forach samochodowych i tematach na nich np. Forum Opla miało:U mnie dzisiaj (deszcz, mżawka) działały bardzo dobrze.
To tesla będzie miała:[TEMAT ZAMKNIĘTY] Corsa B - moja nie rdzewieje
[TEMAT ZAMKNIĘTY] Automatyczne wycieraczki - u mnie naprawdę dobrze działają.
Jak jechałem TM3LR to działały dobrze ... a potem jak TMYLR to dramatycznie słabo ... I jak to wytłumaczyć? Ta sama wersja oprogramowania.U mnie dzisiaj (deszcz, mżawka) działały bardzo dobrze.
Zgadza się, dlatego ja zawsze w schowku wożę ściereczki do szyb, głównie do czyszczenia obszaru gdzie znajduje się kamera (przydatne szczególnie latem).Oprogramowanie jest to samo, ale szyba jest różnie zabrudzona bo wycieraczka raz zbiera lepiej raz gorzej i chodzi dokładnie o miejsce na szybie przez które "patrzy" kamera, a nie to co mamy przed oczami. Wydaje mi się, że czasami zła praca wycieraczek spowodowana jest niedostatecznym umyciem właśnie tego miejsca, czyli obszaru szyby przez który patrzy kamera.