Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

wacu

Zadomawiam się
Jaki bagażnik dachowy zamówić? Chciałem ten od Tesli, w osobnym wątku próbuję się dowiedzieć jak to zorganizować, ale może są jakieś zamienne, równie dobre?

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Jaki bagażnik dachowy zamówić? Chciałem ten od Tesli, w osobnym wątku próbuję się dowiedzieć jak to zorganizować, ale może są jakieś zamienne, równie dobre?
jak masz hak, bier ten box co ostatnio w artykule kolega miał na swojej TM3

Sam się mocno do niego przymierzam.

wacu

Zadomawiam się
jak masz hak, bier ten box co ostatnio w artykule kolega miał na swojej TM3

Sam się mocno do niego przymierzam.
Jakbym miał hak to ten właśnie bagażnik miałem na celowniku od jakiegoś czasu, no ale zamontowanie haka to nie taka prosta sprawa (jest gdzieś wątek na ten temat)

Bronek

Pionier e-mobilności
OT kończę robotę

Po założeniu plastików musiałem lekko podregulować linkę (jak hamulec w rowerze)
Linkę awaryjną zamontowałem. Bardzo długa, bo chyba chcieli aby ją ciągnąć do kabiny? Ja da) em normalnie za zaślepkę z przodu.
Trochę własnej rzeźby, bo ta wersja lekko inna od prezentowanych na YT. A zdjęcia w instrukcji małe i średnio czytelne.

Mam dwie złamane boczne spinki "wanny", ich konstrukcja jest durna bo delikatna. Olać to.
Musiałem się domyślać co i jak z zamkiem. Ale po rozkminieniu, to muszę powiedzieć że Chińczyki mają łeb.

Dwa siłowniki to dobry pomysł. Mam ochotę na tył ale tam większa rozbiórka

Last edited:

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
OT kończę robotę

Po założeniu plastików musiałem lekko podregulować docisk (jak hamulec w rowerze)
Linkę awaryjną zamontowałem. Trochę własnej rzeźby bo ta wersja lekko inna od prezentowanych na YT.
Mam dwie złamane boczne spinki "wanny", ich konstrukcja jest durna bo delikatna. Olać to.
Musiałem się domyślać co i jak z zamkiem. Ale po rozkminieniu, to muszę powiedzieć że Chińczyki mają łeb.

Mega sprawa, zastanawiam się czy nie dorzucić drugiego siłownika do tylnej klapy. może dałoby rade podłączyć go szeregowo do istniejącej wiązki.

Bronek

Pionier e-mobilności
Siłowniki pewnie mają krańcówki (wył końcowe) do tego pewnie stetownik ma moduł przeciążenia?
Warto spróbować.
Kabel bym dodał tuż za sterownikiem i grubszy niż orginal aby nie było oporu.

krzyss

Pionier e-mobilności
OT kończę robotę

Po założeniu plastików musiałem lekko podregulować linkę (jak hamulec w rowerze)
Linkę awaryjną zamontowałem. Bardzo długa, bo chyba chcieli aby ją ciągnąć do kabiny? Ja da) em normalnie za zaślepkę z przodu.
Trochę własnej rzeźby, bo ta wersja lekko inna od prezentowanych na YT. A zdjęcia w instrukcji małe i średnio czytelne.

Ekstra !
Kurcze chyba tez sobie zamowie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak sie bawic to na calego. Kupiłem tym razem po taniości ( niby promocja-przecena ? /) ale wiadomo..
1577,82 zł Bedzie cło z 50 zł??
Z kickiem
Dwa siłowniki to o ile sie nie spider... Jak to bywa jak ma sie pecha to powinno byc lepiej jak w Teslowskiej wersji.
Tu juz bedzie pewnie zabawa wieksza???

1577,82 zł 39%OFF | Modyfikacja samochodu automatyczne podnoszenie dla Tesla Model 3 2019 2020 2021 tylna klapka elektryczny bagażnik....

Last edited: