Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

Bronek

Pionier e-mobilności
Przyszlo bez cła https://pl.aliexpress.com/item/1005...etail.0.0.4e8643cetOXBJo&gatewayAdapt=glo2pol
Fajnie zapakowane jak zestaw kosmetyków
Szmatka, klucze i nawet delikatny pokrowiec na ekran, aby nie porysować podczas montażu
Będę walczył, może w weekend?
Czekam na ekran z kamerą.
20220727_130617_copy_1612x726.jpg

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Zrobiłem bo u mnie co serca to z.... I zasada lenia, zrob szybko i LB lub LCB (leżenie całkowite bykiem).
Zestaw kompletny mozna to zrobic z dala od cywilizacji jest wszystko łącznie z kluczami. Instrukcja po angielsku ok 470 teraz 487 zł
Roboty na 60 minut teraz mam wprawę to na 30... NIE robilem filmiku z montażu, bo takowe są ale z efektów
Na Amaxonie prawie 2x drożej

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak jak potrzebuje Tesli, generalnie nie potrzebuje ani jej ani tego ekranu. Nudzę sie, gdybym mógł juz bym siedzial np w Grecji ale są pewne okolicznosci ze siedzę na tylku w domu i dlatego wczoraj studnia głębinowa, dzisiaj ekran jutro nowy rower itd... :)

Michal

Moderator
Wygląda naprawdę nieźle, ale ja chyba straciłbym z oczu całą lewą stronę wyświetlacza po takim odchyleniu, bo i tak ledwo tę część widzę :p

Michal

Moderator
Tak jak potrzebuje Tesli, generalnie nie potrzebuje ani jej ani tego ekranu. Nudzę sie, gdybym mógł juz bym siedzial np w Grecji ale są pewne okolicznosci ze siedzę na tylku w domu i dlatego wczoraj studnia głębinowa, dzisiaj ekran jutro nowy rower itd... :)
Ja z tego samego powodu ev.warszawa.pl :ROFLMAO:

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
100% satysfakcji dało by umocowanie na pantografie z przedlużeniem kabla, nawet w wersji spiralnej dyndającej. Wtedy idealnie do internetu bo tak pisanie jest chorobotwórcze na kręgosłup
A moze kiedyś będzie demontowalny?

Bronek

Pionier e-mobilności
Ekran jest trochę niżej i łatwiejszy dostęp podczas np pisania, bardziej ergonomicznie. Nie muszę sie pochylać . przy obsudze przeglądarki.
Nie jest to konieczność i poziom np elektryfikacji fru ka czy trunka.
Ale za niecałe 5 stówek warto.

Mam nowe wyzwanie Ekranik z kamerą Wersja poprzednia bo 9" jak kupowalem nieobsługiwalo kamery teraz juz mozna ją dokupić. Pospieszylem się, ekran 9" nie te co ja mam jest dyskretniejszy i ma mniej kabelków ale to wsio rybka
Duzy ten dodatkowy ekran i m/w tak bedzie go widać z pozycji kierowcy.
Zobaczymy czy to warte będzie zachodu
"na żywo" lepiej widać ten przegięty orginalny naprawdę wygodniej się go klika.
A ten dodatkowy, czas pokaże?
Dotykam paluchem bez odrywania pleców od oparcia, wcześniej sie musiałem lekko pochylić (182cm)
Zaleta to ewidentnie pisanie !!
Wada moze zasłaniać ładowarke inducyjna a w modelach do 2020 jest jeszcze klapka

20220728_132504_copy_800x329.jpg

20220728_130543_copy_816x459.jpg
20220728_132248_copy_1000x450.jpg

Last edited: