Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

Gandalf

Pionier e-mobilności
Można też użyć ręczny, mobilny.
Polecam napełnić jednak wodą, bo w przypadku Chanel No.5 mimo, że ładnie pachnie, to obraz z czasem staje się gorszy ;-)

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Ja taką buteleczkę podróżną do samolotu około 100ml zalałem wodą i schowałem do bagażnika. Jak wkładam torbę z laptopem bo gdzieś jadę to od razu widzę czy kamera ujebana i pryskam z tej buteleczki. Starczy mi to chyba na rok bo przez jesień i zimę może 1/5 poszła

chewbacca

Posiadacz elektryka
Ja taką buteleczkę podróżną do samolotu około 100ml zalałem wodą i schowałem do bagażnika. Jak wkładam torbę z laptopem bo gdzieś jadę to od razu widzę czy kamera ujebana i pryskam z tej buteleczki. Starczy mi to chyba na rok bo przez jesień i zimę może 1/5 poszła
obecnie robię identyko... buteleczka leży z lewej strony w tej głębokiej czeluści w rogu bagażnika :p

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
obecnie robię identyko... buteleczka leży z lewej strony w tej głębokiej czeluści w rogu bagażnika :p
Dokładnie u mnie też w tamtym miejscu 😜
Lipa była przy -17 bo… zamarzła. Ale chyba doleje tam płynu zimowego by nie zamarzała w takich temperaturach.

Bronek

Pionier e-mobilności
Zle miejsce., bo trzeba otwierac bagażnik. Lewa kieszeń drzwi, tu trzymam ale taski mały reklamowy spryskiwacz z Luwikiem z wodą (myje pieknie bezdotykowo też okulary)
Niemniej i tak obśliniony paluch, plus nogawka spodni, to nr 1. tej czynnosci

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Zle miejsce., bo trzeba otwierac bagażnik. Lewa kieszeń drzwi, tu trzymam ale taski mały reklamowy spryskiwacz z Luwikiem z wodą (myje pieknie bezdotykowo też okulary)
Niemniej i tak obśliniony paluch, plus nogawka spodni, to nr 1. tej czynnosci
No właśnie ja zawsze i tak otwieram bagażnik bo wrzucam torbę z laptopem, albo na siłownię, albo reklamówki na zakupy.

Bardziej spadający śnieg mnie wtedy… psuje humor :)

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Szukałem odpowiedniego wątku ale nie znalazłem.

Czy ktoś orientował się czy można zrobić retrofit oryginalnego OEM tylnego ekranu z Modelu 3 HL do Modelu 3 Legacy?

Wiem, że jest ogrom firm trzecich ale jakoś oryginalny Tesli jest po prostu spójny, minimalistyczny i ładny.