Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

Michal

Moderator
Chyba wie, bo narzekał na TT, że nawet o nim nie wspomnieli :(

mgapinski

Posiadacz elektryka
Czy @mgapinski coś o tym wie? W sensie czy maczałeś w tym palce czy zrobili dokładnie to samo/skopiowali i skomercjalizowali Twój wynalazek?:)
Testował to już ktoś może?
Odpowiedziałem w innym temacie, podkradli pomysł i wykonali w sposób, który nie budzi zaufania. Całość ma dokładnie takie same ograniczenia jak Tesla Android, nie mówią o tym w swoich materiałach marketingowych i nie wróżę im sukcesu.

Na chińskich stronach tego typu urządzenia pojawiły się w lipcu, tylko Carlinkit miał jaja żeby wypchnąć to na zachód.

Nic nie mogę zrobić oprócz edukowania ludzi, zasięg mam spory i nie zamierzam robić im reklamy. Teraz płaczą mi w mailu, że robię im czarny PR, nie wiem czego się spodziewali

Bronek

Pionier e-mobilności
@Bronek tak z ciekawości daj znać jak na przeglądzie będzie. Chyba że już po przeglądzie Tesla jest.
Teoretycznie nie powinno być problemu, ale wiadomo jak to w teorii. (........)
AD kierownica Yoke po przeglądzie.

Nawet nie wspomnieli o kierownicy i generalnie tylko hamulce sprawdzono. Pogadaliśmy o życiu i cenie energii jaką mu jako firmie przywalili i tyle. . Ale to nasz Pan Diagnosta na Sz... ze Stacji w Kołobrzegu. A ja u niego samych 1zł {bo od stuleci bierze 100 a nie 99) zostawiłem na skrzynkę wódki

Last edited:

xcszuv

Zadomawiam się
Ja kupiłem komplet dywaników gumowych firmy Rezaw Plast razem z matą bagażnika oraz gumowe podkładki na do podnośnika.

Nurtuje mnie temat chlapaczy. Z przodu są założone natomia st z tyłu brak. Czy tam jest naklejona folia ? Czy mi się zdaje.
Polecacie jakieś wypracowane rozwiązanie na tył ? Te co mi się wyświetla na Ali Express jakoś mi nie leży.

Last edited: