Takie coś pojawia się jak nie ma pełnej regeneracji. W US mają wtedy dohamowanie hamulcami, żeby zmiana nie była odczuwalna dla kierowcy, ale u nas niestety tylko symbol się pojawia.Ostatnio pokazuje mi się na ekranie symbol szczek hamulcowych na żółto. Pokazuje się a po jakimś czasie znika. Czy to chodzi właśnie o te klocki o których piszecie? Nie odczuwam pogorszenia hamowania ani żadnych niepokojących dźwięków.
Może zacznijmy od tego - jaki symbol się pojawia?Ostatnio pokazuje mi się na ekranie symbol szczek hamulcowych na żółto. Pokazuje się a po jakimś czasie znika. Czy to chodzi właśnie o te klocki o których piszecie? Nie odczuwam pogorszenia hamowania ani żadnych niepokojących dźwięków.
Nacisnąłem. Okazalo sie za małe ciśnienie w oponach.Może zacznijmy od tego - jaki symbol się pojawia?
Czyli symbol opon, a nie hamulcówNacisnąłem. Okazalo sie za małe ciśnienie w oponach.
O matko, z całym szacunkiem, sprawdź wzrok.Nacisnąłem. Okazalo sie za małe ciśnienie w oponach.
Fakt, od niedawna jezdze w okularach. Więc wszystko jest ok. Czekam na odpowiedz serwisu czy samochid się klasyfikuje na wymiany klocków.O matko, z całym szacunkiem, sprawdź wzrok.