Aktualizacje PowerUp

miken

Zadomawiam się
Dostałem też to powiadomienie, ale nadal mapa ładowarek w appce i w nawigacji auta się nie pokrywa.
U mnie nie działa wciąż dostęp do P&C oraz odpalanie ładowarek z Fordpass... To już 4 miesiąc tej nierównej walki ich techników z ich własnym systemem.

Moja cierpliwość trze o beton. 🙄

Wciąż uparcie twierdzą, że próbują rozwiązać ten problem, ale zamiast pójść na skróty i zrobić master reset, a później powiązać samochód z nowym kontem (co sam zaproponowałem), to próbują rozwikłać zagadkę, dlaczego fordpass twierdzi, że mam się skontaktować z właścicielem mojego konta żebym wyraził zgodę na korzystanie przeze mnie z P&C i aktywowania ładowania przez aplikację... Czekam teraz na komunikat od nich, że muszę ponownie uruchomić samochód i problemy powinny zniknąć... 🤪

Dawid1991

Zadomawiam się
U mnie nadal nie działa tryb głośnomówiący. Inne funkcje związane z przekazywaniem głosu telefon-auto działają OK. tylko gdy chciałbym wykonać lub odebrać telefon, to zamiast typowego tuuu-tuuu jest szszszsz-szszszsz.
Nadal tak masz? Bo mnie też to spotkało, trochę to irytujące....

wemar

Fachowiec
Nadal tak masz? Bo mnie też to spotkało, trochę to irytujące....
Tak, cały czas. Było zgłoszone do serwisu i lokalny serwis rozkłada ręce - naprawa poza ich zasięgiem, bo wymaga korekty w sofcie SYNC4. SYNC3 mają opanowany, ale ten z MME jest zbyt nowy. Powiedzieć, że to osłabiające, to mało powiedzieć.

Dawid1991

Zadomawiam się
Dziś dostałem aktualizację bluetooth w aucie. Przyszła mi również informacja, że niedługo będzie dostępna nowa wersja fordpass. Ciekawe czy automatycznie się pobierze czy będzie trzeba ręcznie to robić.

vwir

Pionier e-mobilności
Dziś dostałem aktualizację bluetooth w aucie. Przyszła mi również informacja, że niedługo będzie dostępna nowa wersja fordpass. Ciekawe czy automatycznie się pobierze czy będzie trzeba ręcznie to robić.
Ja do kompletu dostałem jeszcze aktualizację poziomu sygnału ostrzegawczego gdybym chciał jechać z otwartym frunkiem ;)

mALEK

Pionier e-mobilności
wpadlo 24-PU0105-CMR-FX

ale z "ciekawostek" po ktoryms tam update, na "P" mam predkosc 1km/h, potwierdza sie wiec teoria wzglednosci, jeszcze nie wiem wzgledem czego, ale czekam na kolejny update. moze sie dowiem ;)

1719917381184.png